tänään, olen pukeutunut Shearling-takki RAG & Luu, jonka löysin Nordstromilla rajattu leikkaus tasapainottamaan makeutta minun villapaita hieman. Alla löydät paljon enemmän leikkausvaihtoehtoja sekä upeita villakuoria, puffer-takit, nahkatakit ja (ehkä suosikkini kaikkien) tikattujen takkien kanssa. Viisi suurta ruoka-ryhmää, kun se liittyy päällysvaatteisiin.
P.S. Tiedän, että olemme keskittyneet päällysvaatteeseen tänään, mutta nahkahousut ovat erittäin kannattaa tarkistaa. Olen ollut metsästäjä parasta parasta korkeaa vyötäröä, suorat jalkojen nahkahousut noin kolmen vuoden ajan ja tällä kaudella, Agolde tuli läpi. Sovitus ja tyyli ovat jumalallisia ja hintapiste on loistava laatu.

1

Slearling

Huomaa, että käytän sanaa Shearling eikä Teddy. Teddy oli hetki, annan sen, että siellä oli erittäin rento, lähes Pajama-esque luonto tyyliin, joka ei lainannut hyvin paljon kiillotettumpia näkökulmia. Shearling kuitenkin pidä minua. Sinun on paljon tyypillisesti löytää shearling, joka tekee näkyviä esiintymiä hihansuissa ja kauluksissa, loput sen kova työ tapahtuu päällysvaatteiden vuorauksessa. Tuntuu siltä, ​​että olet swaddled sisällä paahdettua marshmallow.

2

Puffer

Aina raskas hitteri, kun se koskee sekä lämpöä että sateen suojelua, rakastan huippuluokkaa korkean energian päivinä miljoonalla asialla, kun kuolemaan jäädyttämisessä ei ole. Voit valita rajatun takin urheilulliselle vaikutukselle tai pidempään versioihin vyötäröllä tai dartsilla vyötäröllä, jotta takki muoto.

3

Villa

Sinun elintärkeä työpäivä tai yövesi talvella, kun puffer tai shearling tuntee liian rennon ja paikasta. Klassinen villakuori on investointi, joka kestää sinulle eliniän, kun sitoudutte huolehtimaan heille. On niin paljon vaihtoehtoja klassisesta Peacoat muodoista ylimitoitettuun kaulukseen / kääri hetkiä – ei tarvitse tylsää täällä.

4

Nahka

Juoksuteema kaikkien näiden takkien kanssa on ajattomattomuus ja nahkakuoret eivät ole poikkeus. He ovat toinen erittäin hyvämaineinen investointi, jonka teet kerran ja palaa vuosi vuodeksi. Here, you’ll want your focus to be fit, as an ill-fitting leather coat is hard to mask, and easy to spot.

5

Tikattu

Ja nyt henkilökohtainen suosikki tällä kaudella: tikattu takit. Taattuneet takit ja pufferit ovat tyypillisesti yhteensä yhteen, mutta paksuilla on paljon enemmän tilavuutta paksuilla vaakasuoralla viivoilla, joissa tikatetut takit ovat vähemmän irtotavarana ja pienempi tyypillisesti ristikkäinen tikkauskuvio. Taattuneet takit voivat alJoten tarjoavat suurimman lämmön vähäisellä tilavuudella, ja olet aina kiitollinen, sinulla on vaihtoehto tai kaksi valmis, kun tarvitset niitä. He ovat erityisen loistavia, kun villakangas takki ei tunne tarpeeksi, mutta puffer tuntuu liian voimakkaaksi.

Kiitos Nordstromille ja ShopStylelle yhteistyökumppania tähän viestiin!

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *