tarkalleen kuinka muotoilet kulmakarvosi on riippuvainen kahdesta asiasta: kulmakarvan luonnollisesta muodosta sekä kasvosi muodosta. Kun lankaat tai twaze -kulmakarvat, nämä ovat kaksi erittäin tärkeätä näkökohtaa, jotka otetaan huomioon.

Tässä on erilaisten kulmakarvojen luettelo
Unibrowif Sinulla on unibrow, voit joko flaunt sen ylpeänä tai saada sen kierteittämään. Kumpi valinta valitset, unibrow on oltava hyvässä kunnossa näyttämään hyvältä. Yksi tähti, joka heti liittyy mieleen, kun uskot yksimielisyyteen, on Kajol. Vaikka hän urheili paksumpaa kulmakarvaa 90 -luvulla, hän on nyt siirtynyt paljon edistyneemmälle ja hienovaraisempaan unibrow -ilmeeseen, jota ehdottomasti kaivaa. Tarkista se, nyt juuri niin rokkaat unibrow. Kyse on sen pitämisestä hienovaraisena ja ei yhtä hyvin sisään.

Lähde: idiva.comThick kulmakarvat Sinulla on erittäin paksut kulmakarvat, se on sekä siunaus että kirous. Se on siunaus, koska voit muotoilla sen kauniisti sopimussi kanssa ja kirous, koska paksut kulmakarvat kasvavat todella nopeasti. Joten kuukausittainen kierreistunto ei vain tee. Vaaditaan pitää pinsetteripari, joka on hyödyllinen kaiken tyyppisten kulkujen irrottamiseksi. Ihmisten, joilla on paksuja kulmakarvoja, on investoitava joihinkin poistamiseen ripsiväriin, jota voidaan käyttää kulmakarvojen pitämiseksi ehjänä. Jos sinulla on suuret paksut kulmakarvat, sinun on vain keskityttävä pääsemään eroon ylimääräisistä hiuksista, kun pysyt kulmakarvojen luonnollisen käyrän kanssa. Paksut kulmakarvat ovat kaikki suosittuja nyt, joten älä ohita sitä kiertämällä. Mene vahva ja näyttävät upealta.
[Lue myös: tarkalleen kuinka kulmakarvat ketjuvat]
Lähde: Blogspot.comThin Eyeborwsif Sinulla on ohut kulmakarvat, sitten pinsetointi on hieno Kroatian Jalkapallomaajoukkue Paita vaihtoehto. Kiinnitä vain lisäominaisuudet, samalla kun ne pidättäisivät myös kulmakarvojen muotoilusta. Emme halua purkaa paljon enemmän karvoja kuin tarpeen. Täydellisemmän ilmeen saamiseksi voit hyödyntää kulmakynäjä tai jopa kulmajauheita paljon luonnollisemmalle ilmeelle. Jos sinulla on ohut kulmakarvat, pidättäydy menemästä erittäin kaarevaan ilmeeseen kuin se ei ehkä näytä yhtä hyvältä ohuille kulmakarvoille.

Lähde: Finewallpaper.comflat kulmakarvat kulmakarvat ovat tasaisia, voit silti tehdä niistä hyvältä. Tärkeää on pitää tila Bayern Munich Paita kulmakarvojen välillä hieman leveäksi. Et halua, että kulmakarvot ovat yhtä lähellä kaikkia muita, koska se tekee puutteesta vain paljon ilmeisemmän. Joten varmista, että lankat kulmakarvojen väliin, jotta se näyttää suurelta. Voit pyytää kosmetologiasi antamaan sinulle pienen käyrän kulmakarvojen ulkopäätä kohti. Katso tarkalleen, kuinka Ileana D-Cruz näyttää. Huomaa tarkalleen kuinka tasaiset hänen kulmakarvat ovat? Hän on kuitenkin saanut sen toimimaan hänen puolestaan.
[Lue Santos Laguna Paita myös: kulmakarvat pyöreän muodon kasvoille]

Lähde: MovieHDWallPapers.comarced kulmakarvat Sinulla on erittäin kaarevat kulmakarvat, sitten hienoja! Voit työskennellä luonnollisen kaarin kanssa joko saadaksesi sen näyttämään hyvältä ja pyöristettynä tai tarjoamaan sille korkean pisteen ja tekemään siitä näyttämään ärtyiseltä. Tämä riippuu ehdottomasti mukavuustasostasi. Täällä on kaksi tähteä, joilla on korkea kaarevat kulmakarvat. Joten kumpi pidät enemmän?
Beyoncé Knowles

Lähde: Madamenoire.comsushmita Sen
Lähde: Bollynewz.comhere on kaavio, joka näyttää erilaisia kulmakarvoja ja mitä niiden on tarkoitus merkitä.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *