välillä, kun taas muotimaailmassa tapahtuu, on totta, että vanhat näkökohdat ovat jatkuvassa kehityksessä nerokkaiden elementtien reunustavat uuden aikakauden tarpeelliset vaatimukset. Jopa säärystimiä kokeiltiin, samoin kuin jeggings ja treggingsit johdettiin. Näiden kehon halavien pohjien välillä on kuitenkin hieno viiva. Mennään eroon säärystimien ja jeggingsin välillä ymmärtääksesi tällaisten innovaatioiden tarkoituksen. Ole tarkistettu ja pysy inspiroituna!
Muodimaailman muutos on sini qua non, aivan kuten erityisesti naisilla olevien pohjien tilanteessa, jossa olemme nähneet variaation, joka vaihtelee kellon pohjasta äidin denimiin ja alhaiseen vyötäröön. Koska muodin ensisijainen mantra on muuttaa ajan myötä, suunnittelijat ovat aina työskennelleet uuden ikäisten mieltymysten ja vaatimusten noudattavien luomusten suhteen. Muutaman vaatteen lisäksi on erittäin strategisesti suunniteltuja, joiden perustyyli on täsmälleen sama, mutta se näyttää täysin erilaiselta käytettäessä, kuten säärystimien tilanteessa.
Ero säärystimien ja jeggingsin välillä
Leggingsit eivät ole mitään, mutta kehon halaa pohjaa, joka on valmistettu Everton FC Paita lycrasta, nylonista, puuvillasta ja samoin polyesteristä. Nämä pohjat löydetään myös villasta sekä silkkimateriaaleista sekä eri väreistä että tulosteista. Euroopassa ja amerikkalaisissa maissa naiset mieluummin integroivat yläosansa sekä säärystimien puserot, intialaiset naiset käyttävät näitä pohjia yleensä Kurtisilla ja puvuilla. Uudenkauden säärystimet on valmistettu Lycrasta, spandexista, neulosta sekä Ponte -materiaaleista.

Älä sekoita sukkahousuja säärystimiin. Sukkahousut ovat läpinäkymättömiä sukkahousuja, jotka ovat perinteisempiä ja yleensä housujen, hameiden ja kylpytakien alla, jotta ihoa ei näy. Niitä tarjotaan mustana, ihoon sekä syksyn sävyinä sekä kuvioiduissa kuvioissa. Toisaalta säärystimet ovat vain paksumpia materiaaleissa, samoin kuin syksy sukkaryhmän alla.
Lähde: Hosiery.uk.comJeggings, toisaalta, ovat säärystimiä, jotka on suunniteltu näyttämään laihoilta farkkuilta. Toisin kuin leggingsit, joita yleensä käytetään viittaamaan venytettäviin housuihin, ‘Jeggings’ on patentin nimi, jonka Turkin tekstiililiiketoiminta ISKO on rekisteröity, jotka ovat samoin alkuperäisiä Jeggingsin tuottajia.
[SC: Mediad]

Kun iho tiukka farkku ylösnousemus viimeisen vuosikymmenen aikana, kysyntä johti entistä tiukempien housujen kehitykseen, jotka näyttivät farkut. Southampton FC Paita Toisin kuin puku tai hameen alla Stade Rennais FC Paita käytetty säärystimet, jeggingsia voidaan käyttää kuten farkku tai housut, kuten ne on valmistettu farkkukankaasta. Vaikka jotkut jeggingsit on ommeltu aivan kuten farkut etutaskuilla, zip ja painike, toisissa on joustava vyötärönauha ilman minkäänlaista taskuja. Suunnittelijat lisäävät heille farkut-tyyppisiä tunteita, mukaan lukien keinotekoiset taskut, hihnan silmukot, hihansuut jne. Yksinkertaisen joustavan vyötärönauhan lisäksi.
Lähde: wikipedia.orgjegggings tarjotaan kahdessa tyypissä –

Sellainen, joka näyttää farkulta väärennetyillä taskuilla ja hihnisilmukoilla
Toinen tyyppi, joka on suunniteltu sekä farkulla että legging -materiaalilla, liittyy leggingin joustavuuteen.

Lähde: Trend-Ideas.Bizhope Ero Leggingsin ja Jeggingsin välillä tarjoaa sinulle kuvan vaatimuksistasi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *