, jos voisit viettää joka minuutti haaveilemisesta, suunnittelusta ja prepping häät, olisit. Mutta jos fiancé ei tunne samalla tavalla, älä stressi! Jotkut kaverit eivät vain saa yhtä innoissaan joistakin pienistä yksityiskohdista, joita naiset poistuvat.

Jos haluat nähdä, että Fiancé osallistuu enemmän suunnitteluun, miksi ei anna miehellesi – olla joitakin tehtäviä, joista tiedät hän nauttii? (Ja jätä loput puuttumaan tyttöjen kanssa!)

Juomien maistelua vastaanottoon

Aiotteko tarjota allekirjoitus cocktailin tai valikoiman Craft Brews vastaan ​​vastaanotto? Järjestä kokous baarimestarin kanssa ja kutsua parhaan miehen ja groomsmen liittymään. Käännä maistelua tekosyynä nauttimaan illasta pois kaverit, kun tarkistat vielä yhden kohteen pois tehtäväluettelosta.

Hääauto “Ostokset”

Jos haluat poistua häät seremonia tyyliin, anna Fiancé valita ratsastaa. Olipa hän valitsee limusiin, vintage-kilparadalle tai katettuja hirviöautoja, hän on iloinen siitä, että hän sanoo tässä ei-frilly hääpäiväpäätöksessä.

Vihje: Muistuta häntä, että sinun täytyy pystyä syöttämään ja poistumaan autosta helposti, varsinkin jos käytät korkeita korkokenkiä, merenneito mekko tai täysi palloputki.

Sellaiset tuxes

Kun sinun pitäisi suunnitella miestenvaatteet, näyttävät yhdessä parina, anna sulhanen poimia kaikki extrat. Jos hän haluaa jokaisen kaverin pukeutumaan supersankeri-t-paita hänen tuxedo, anna hänen ostaa heille. Tai, jos kaverit aikovat käyttää lenkkarit perinteisten hääjalkineen sijaan, pitäkää hänet ulos. Kannusta häntä saamaan luovaa!

Honeymoon-paketin suunnittelu

Ajattele hääpäivän jälkeen ja aseta sulhanen kuherruskuukauden. Koko matkan suunnittelussa on todennäköisesti parhaiten tehty yhdessä, hän voi selata matkakokouksia kotona sohvalla, säästää tuntia aikaa. Pyydä häntä kaventamaan kolme parasta kohtaa tai matkapaketteja, joten voit tehdä lopullisen valinnan yhdessä.

Musiikkilistaideoita

DJ, Live Band tai Soloist haluaa yksityiskohtaisen luettelon musiikillisista valinnoistasi. Anna hubby-to-olla vapaa REA: n aivoriihi luettelo kappaleiden nimikkeistä, joita hän haluaa kuulla vastaanotossa tai cocktail tunnin aikana. Kun lähdet luettelon läpi, valitse suosikit erityisille tansseille.

Groom sisään häät suunnittelutoiminta ei ole niin kova kuin näyttää siltä. Valtuuttaa tehtävät, jotka tiedät, että hän nauttii ja nauttia muista retkistä naispuolisten perheenjäsenten ja ystävien kanssa.

Varmista myös tarkistaa Jimin virallinen Wear Event Manager. Jos Fiancé haluaa valita täydelliset tuxes hänen groomenilleen, tapahtumapäällikkö tekee elämästä helpompaa antamalla hänelle mahdollisuuden pelastaa ensemble, jonka hän haluaa.

Pro Vihje: Jos teet tämän yhdessä, voit tarkastella vain valintoja, jos hän päättää tilata tuxedos, joka vastaa hänen oranssi allekirjoitus cocktail-valinta.

Aloita Tuxedoin rakentaminen nyt

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *