Mikä muoti ikäni?

Lähettäjä Aloïs Guinut torstaina 29. tammikuuta 2015 · 18 kommenttia

Viime aikoina minua on pyytänyt muutamia lukijoita sekä asiakkaita tekemään julkaisee täsmälleen miten pukeutua, kun olet vanhempi.

Ja olen lykännyt sekä lykkää kirjoitusta.

Miksi niin?

Ensinnäkin, koska naiset, jotka kysyivät huolenaiheesta, ovat eri ikäisiä. Jotkut ovat 50, jotkut ovat 60 tai paljon enemmän sekä jotkut ovat jopa 40, mikä on äärimmäisen nuori ei ole? . sekä vaikka on 30 vuoden välein, he keksivät täsmälleen saman kysymyksen: kuinka gown ikäni? Heidän mielestään he eivät voi noudattaa täsmälleen samoja muotitoimia kuin nuoremmat naiset.

Joten, ei ole yleisiä “vanhempia naisia” luokituksia, mutta paljon erilaisia ​​naisia ​​joka ikää, jotka koskevat “heidän iän” pukeutumista “.

Toiseksi, koska nämä naiset eivät näytä samalta. Joillakin on hoikka luvut Elämän ansiosta, jotkut muut eivät ole paljon syitä, samoin kuin en tuomitse kuitenkaan kepuja, riippuu myös kehossasi. Tee parasta mitä sinulla on. Jos sinulla on värjätyt kädet 60: ssa, niin miksi peitä ne?

Ja kolmas koska ei jokainen nainen ”tiettyä ikää” on tyyli, joka on mitään tekemistä ikäisekseen nowaday.

Voit olla kalliota sekä seksikäs kuin Carine Roitfeld (60yo), voit olla Boho kuten Jane Birkin (68yo), voit olla hullu funky kuin Anna dello Russo (No No, vaikka, ERM, ei yleisesti minun tyyli), Voit olla Ladyliike kuten Franca Sotzani (65 yo), voit olla muodikas kuin hypeä kuin Linda Rodin (70 yo) jne.

Voit vain olla itse. Mikä on hämmästyttävä.

Mutta onko “olla itse” osoittamaan, että voit käyttää kaikkea?

Minulle se tarkoittaa, että voit käyttää kaikkia tyyliä sekä tyyliä sen mukaan, miten katsot ikään ja Bodytype.

Siksi suosittelen lopettaa “pikku tyttöjen asioita”, kun näytät niin paljon aikuisen. Kuten pigtaileja tai söpöjä hiusleikkauksia. samoin kuin silloin, kun eivät näytä nuorekas enää, Peter Pan pannat sekä korkea sukat voi olla erittäin outoa vaikutus liikaa.

Keholle, sinun on arvioitava, mitä voit vielä käyttää ja ei voi enää käyttää. Erinomaiset jalat? Näytä heille kuin Carine Roitfeld, mutta ymmärrä, milloin pysähtyy samoin kuin silloin, kun hyvin lyhyt on lyhyt …

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, vanhenee ei osoita sinun on puku kuin mitä uskot vanhemman naisen täytyy näyttää. He eivät ole vanhempia naisia ​​(kuten Jane Fonda sanoivat myös). Tämän seurauksena yllään kaksoisarvit, helmet, kukkatulostukset, vaikka ne voivat olla tyylikkäitä, on tehtävä nykyaikaisella tavalla, muuten se tekee sinusta vanhemmalta kuin olet todella. Kun haluat pukeutua Young, estä mitään, mitä kuningatar Elisabeth olisi pukeutunut (Jumala siunatkoon häntä sekä hän on uskomattoman söpö sekä tyylikäs mummo).

Nämä ovat kolme ainoastaan ​​sääntöjä.

Muussa tapauksessa voit käyttää mitä haluat, jos se sopii sinulle kehon sekä tyylin.

Leathers Perfectos, sekä pyöräilijät saappaat ovat täysin hienoja, jos sinusta tuntuu henkesi kuuluu kallioon sekä rullaa ikuisesti.

Joten nyt innoittamana nämä naiset, yleisesti paljon yli 50-vuotiaita, jotka näyttävät Fabilta ja parhaaksi todisteella ei ole mitään tekemistä iän myötä.

Sartorialist Franca Sotzani. aina erittäin naisellinen.

Boho yksityiskohtaisesti kehittyneestä tyylistä

Edgyn minimalistinen sekä muut tarinat verkkosivuilla

Boyish on sartorialist

Super muodikas Linda Rodin Sartorialist

Eksentriset lisävarusteet mustalla kankaalla

Minimaalinen eleganssi Carmen Dell Orefice

Klassinen nykyaikaisten väripopien kanssa J Crewissa

Modernit leikkaukset sekä funky yksityiskohdat Linda Fargo

Jätän teitä 92yo, Erm 13 yo, Tavi näyttää, että ikä on menetelmä pukeutua. Yritetään nuori, olet ikuisesti.

Ja sinä? Uskotko, että pukeutuminen ikäsi on järkevää? Tai se kuuluu menneisyyteen?

Luokka: Blogi · Tunnisteet:

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *