Anna lähettää minulle linkin tähän sivustoon, jossa epäilemättä retorinen kysymys “taskut: kuuma tai ei?” kysyttiin.

Blogger (joka mielestäni, on myös nimetty erin, joissakin Bizzarro-maailmassa pakenemaan taskut! Erin vs. No-Taskut! Erin) sanoo:

Mutta ne [taskut] heittävät pukeutumisen tarkoituksen, eli sinusta tuntuu hyvältä ja girly. Jamming kätesi syvällä pukeutumiset eivät tee mitään muotoa (ajattelevat hartiat, stumpy aseet ja kaksi suurta wads kangasta lisäävät tarpeettomia irtotavaroita lonkat).

Tarpeetonta sanoa, olen eri mieltä. Luulen, että se kuolee mekkojen tarkemmin (mikä on sinusta tuntuu ilahduttanut ja paljon kuin itse), on kuljettaa pitkin jättimäinen kantolaukku: Ajattele, että kallistetaan, kipeä käsivarret ja valtava goiteri, joka lisää tarpeettomia irtotavarana kaikkialle.

En myöskään usko, että naisten on päätettävä paikan, jolla on lipbalmi, jotkut tunnus ja näppäimet ja näyttävät mahdollisimman ohut. Jeez, elämässä on huonompi asioita kuin irtotavarana lonkat, varsinkin kun se on ilmeistä, että Jumala antoi kesäkuussa, että se on jotain taskussa, eikä sinä mielellään nähdä Twinkie. (Ja voisin lisätä, niin mitä jos olisit yhdessä vaiheessa, iloinen nähdessäni Twinkie? Olen hyvin kulunut ruokavalion teollisuuskompleksin koneista …)

Sanoisin “mene jättää kommentti”, mutta sivusto on kaikki iloinen popup-laatikoilla ja liian paljon vilkkuvia asioita ja whatnot, joten älä vaivaudu. Voit kommentoida täällä, en välitä.

[Kiitos dara lähettämiseen kuvan!]

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Taskut = FreeDommar 23, 2007
JoySeptin 13, 2007 tasot
Secret Live of Mekot Vol. 8Sept 13, 2006

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *