innovatiiviset markkinat syyskuun graafinen kimppu

Uusin 39 dollarin innovatiivinen markkinapaketti on valmis tarttuville, 93 tuotetta, jotka tyypillisesti kuluttaisivat sinulle 1349 dollaria. Tuotteet tulevat melkein jokaisesta luokasta: logosuunnittelu, malleja, grafiikoita, fontteja, lisäosia ja sosiaalista mediaa.
Minulla on silmäni muutamaan heistä, samoin kuin näiden yksin pitäisi vakuuttaa sinut tämän nipun arvoinen!
Nämä logomuotot sekä graafisen viivan logot.

Nämä Adrian Pelletierin ulkopuoliset logot.

Tämä Zzornan dynaaminen vesivärit.

Mutta samoin nämä mielenkiintoiset kuviot, täsmälleen samasta suunnittelijasta.

Minun pitäisi olla hieman uupunut kaikista käsikirjoitusfontteista, koska minua ei ole hämmästynyt. Siksi valitsen Artefak -kirjasintyypin Sizimonista mieluummin tässä kuussa.

Bloggaajat löytävät erityisesti kuvan esiasetukset erittäin hyödyllisiksi teemojen ja sosiaalisen verkoston pakkausten lisäksi. Erityisesti on olemassa iso, rasvainen sosiaalisen verkoston nippu, jossa on malleja, teemoja, fonttityylisiä linkkejä ja enemmän, kuvilla, joiden koko on jo koko sosiaalisessa verkostossa. Se on niin kattava, että koko tuote ei edes muodossa lähettämään innovatiivisia markkinoita. Saat linkin oston jälkeen ladataksesi 13 Gt.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämän kuukauden kimppu kattaa kaikki logotyylimallien kannet: minimaalinen, ilmeikäs, monipuolinen. Tarjous päättyy 20. syyskuuta.

0/5 (0 arvostelua)

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *