Carol, vähän aikaa, lähetti minulle kolme laatikkoa kuvioita. vain koska. (Tiedän, olen onnekas tai mitä?)

Laatikot olivat täynnä aarteita, mutta tämä tarttui silmääni, vaikka en ole tämän aikakauden huomattava uskomaton. Mutta katsokaa näitä kokoaa, ja kaulan makea käyrä!

Joten suunnitelma on mennä eteenpäin ja tehdä kehon, lyödä sitä tavalliselle ympyrälle ja katso mitä tapahtuu. Minun täytyy vaihtaa vyötärön kokoaa pienille Dartsille (en pidä puhallus vyötärössäni), ja mitoitus on jonkinlainen fiddling (tämä on B32, minä … en ole). Kuitenkin, että olen 1940-luvun haluttomuus olkapäille toimivat eduksi; Jättämällä heidät saan enemmän tilaa olkapään sauman läpi ja keräillä pitäisi auttaa täydellisyyttä rintakehän yli. (Ja minulla on “tehdä vyötärö isompi” muutos alas pat.)

Olen varma, että La Belladonna voisi kertoa minulle, miksi haluan laittaa ympyrän hameen tähän – mielestäni tämä suora hame leikkaa on luultavasti hieno niille, jotka muotoiltuja hallitsijoita ja vs, mutta tarvitsen enemmän pyyhkäisemään hameessa tasapainottamaan Mitä minä vaadittele, on tiimalasi (voi itse asiassa olla päärynä – tai ehkä vain tiimalas, joka on käännetty yli?)

Ainoa asia, jota en voi päättää, mitä kangasta käyttää. Ajattelin “valtava kukka!” (Koska ajattelen aina “valtava kukka!”) Mutta tämä voi myös olla ihana, sanoa, Gingham. Tai Seersucker. Tai jopa silmukka. Ideoita?

Voi, jos haluat nähdä kuvion takana, se on täällä.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Kymmenen asiaa, jotka aion tehdä juuri heti kun pääsen siihen 11, 2008Kaikki 64 kommenttia
LinkTastic Friday: Hyödyllisyys Editionmay 30, 2008With 41 kommenttia
Rant: Näen Lontoo, näen RANSKAPOCTOO 28, 2008

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *