Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä julkaisu voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Puhdistusaine huolenaihe käyttää yksinkertaista: vaahtoamista tai kermaa. Sitten se oli kermaa tai kuorinta. sekä nyt? No, se riippuu loppupelin. Jos se on kuiva-puhdistaa, on olemassa vaihtoehto, että. Non-strippaus? On pari näitä. pyyhkiä sekä mennä? Ei ongelmaa. Lähtökohtana on, tänään, että vanha putki kasvot pyykkiä tulee kaikenlaisia ​​muunlaisten-lomakkeet me soitat kasvot pyykkiä vaihtoehtoja. sekä löytää paras sinulle on kyse priorisointia ihosi tavoitteet sekä elämäntapa.

Face pesula Vaihtoehdot

Tissue Pois

Te kuulitte että oikeassa. Misellifaasin vesi sekä maidon puhdistusaineet voidaan hierotaan ihoon sekä blotattiin pois ilman veden lähde. Grit sekä grime poistetaan nopeasti kanssa mitään käsin pyyhkeen pumpulipallo sekä kasvojen istuvat puhtaana sekä selkeät eivät ole koskaan tehostettava viemäriin.

Garner Ihon aktiivinen Micellar puhdistusaine, $ 6,96, Walmart

Orlane Puhdistusmaito kaikille ihotyypeille, $ 16, StrawberryNet’n

Tuote Pakattu Pyyhi

Unohda huolehtimatta roiskuu kun olet liikkeellä. Nämä puhdistusaineet tyypit ovat erinomaisia ​​matka. Ottaa ne kätevä keino et edes tarvitse nousta irti lentokoneen istuimen tai hotellin sängyssä poistaa meikkejä ja tuntuu virkeänä. Face pyyhkeet eivät ole hulluja uusia kuitenkaan nyt on all-in-one-toistojen. Joten unohtamatta raahata puhdistusaineet, väriainetta tai kosteusvoidetta pulloja ympäri.

Cetaphil Gentle Ihon puhdistus Pyyhi, $ 6,37, Drugstore.com

Ei 7 nopeasti uskoen 4-in-1 Wipes, $ 6,99; Ulta

Öljyt

Paljon kuin vedetön vaihtoehtoja, rikastuttava puhdistusöljy menee päälle kuivan kasvot kuivin käsin. Seuraava vaihe: käyttää roisku vettä sen pois. Ne emulgoimiseksi meikki, sekä ottaen huomioon, että he öljyä itse, he eivät strippaus (tarvittaessa) suuri öljyt pois kasvosi. Öljyinen sekä kuivana nyljetty naiset, nämä auttavat antamaan puhdistus rutiinia vain ihanteellisen tasapainon.

Neutrogena Ultra Light Puhdistusöljy, $ 8,42, Jet.com

Burt n Mehiläiset Puhdistusöljy, $ 15.99, Drugstore.com

Baari-saippua

Meillä on koulutettu uskomaan, että baari saippuat ovat pahoja. Entisessä aikakausilta, ne kuivaus sekä sekä kaikkiin tarkoituksiin herkälle kasvojen iholle. Kuitenkin uusi baari saippuat oli suunniteltu tarkoituksenaan lisätä pehmeyttä takaisin kasvot. kiinteät puhdistusaineet tehtiin suihkussa tai työtason ja kun muotoiltu ainesosia kuten kaakaota tai avokado voitelee, sinun ei tarvitse huolta kuten teit noudettaessa isän Dial.

SheaMoisture Afrikkalainen Musta saippuan, $ 4.99, Ulta

Movis Kasvosaippua, $ 9,95 Lush

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *