Sain tämän lahjaksi viime yönä (OMG best.present.ever.) Sekä olen jo entranced absoluuttinen sadismia Sylvia. tarkastaa tätä:

The “siltä väliltä” Kuva “väliinputoajia” on huonompi asioita kuin rasvaa tai laiha niitä, jotka ymmärtävät niiden luvut ovat väärässä. He eivät vaatimusta kukaan kertoa heille niin. Kuitenkin olet “väliinputoajia” usein saada konseptin olet kunnossa. sekä et ole. vain ottaa suuren katsomaan itse. Ei, et ole rasvaa. sekä et ole laiha. kuitenkin katsoa, että rinnassa. Se on myös tasainen. nilkat ovat myös paksuja. Vatsaan tikkuja pois. En ole ala kertoa teille muita vikoja. mutta varmaan ne ovat olemassa, ja paljon!

mistä pitää, että ihanteellinen kuva! … senkin läski pikkulasten pitäisi aina tarkastella oman ruokavalion. sekä tarkastella niitä asteikot jokapäiväistä yhtä pelästyttää. Nyt kun mittasuhteet ovat oikein, asteikkoja varoittavat minuutti he alkavat nousta. Että minuutti, takaisin vähenee ruokavaliota suunnitelma sinulle.

nesteiden: Fatty ihmisten ei pitäisi juoda yhtä hyvin paljon vettä. kaksi lasia päivässä on runsaasti kanssa nesteitä olen antanut sinulle. sekä paljon vettä suurentaa vatsaan. …

säätiö garmentsI usko piilosilla pullistumat sekä kuoppia rasvaa tiukka korsetit. Koska itse asiassa niitä ei koskaan piilossa, vain siirtynyt yhdestä paikasta toiseen, monissa tilanteissa sinut näyttämään pahempi. Ainoa käytännöllinen asia on päästä eroon näistä kuoppia. Älkää ymmärtäkö minua väärin. En tarkoita, että sinun pitäisi mennä Waddling tilaan ilman mitään korsetti. Olin puhelun että tyhmyys.

on swimmingRemember myös, että uima kehittää sinut. Mahtavaa sinulle ohut niistä. mutta se ei vähennä sinulle rasvaa niistä. Sinulle, aurinko kylpyjä kohtuullisesti sekä kylmä sukeltaa makeassa tai suolaisessa vedessä ovat nautittavia.

siitä postureIf uskot Olen myös vaikeita teitä tai liioiteltuja, vain mennä museoon sekä katsomaan alussa Egyptin lukuja. huomautus niiden istuma-asento. Näet ei ollut slumping vatsa on tombful, samoin kuin lukuisat lukemattomia vuotta ennen Kristusta, egyptiläiset hyödyntää Sylvian menetelmiä.

suhteista sexesI Tavoitteenani miellyttää miestään myös. En halua heidän täytyy istua vastapäätä pöydän päässä lady tarkoita disposition sekä nälkäinen, susimainen ilmaisun hänen silmässä. Se maksaa kansallisesti mainostetaan kaunottaret huolehtimaan itsestään, koska heidän elantonsa riippuu ulkonäköään. sekä paljon sekä enemmän, jokaisen naisen olo riippuu hänen olemuksensa. meidän kaikkien täytyy tehdä elävästä yksi menetelmä tai toisella. sekä kaveri saavat paljon tarkempia kuin ratkaiseva naisista päivittäin.

Voi, voisin lainata Sylvia koko päivän! mutta en nyt loputtava. paljon myöhemmin.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Rant-Tastic Aihe # 143: “Mitä pukeutua lentokoneilla” 25. kesäkuuta 2007
Kuinka valita ompelun konejalka 3, 2008With 79 kommenttia
Uskoin, että sinun pitäisi olla tunnettu 20, 2007

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *