pahoillani köyhästä punista, mutta tänä vuonna haluan todella nähdä, voinko motivoida y’all lahjoittaa Heifer Internationalin, joka on yksi suosituimmista hyväntekeväisyyksistäni. He auttavat huonoja kotitalouksia ympäri maailmaa tarjoamalla heille eläimiä – eläimiä, jotka auttavat sitten omistajia köyhyydestä.

Yksi tehokkaimmista anti-köyhyyttä eläimistä on lampaat – samoin kuin se on yksinkertaisin kaikille meille viemäreille! Muutamat lampaat voivat tarjota kotitalouden, joka ei ole pelkästään lihaa ja villaa itselleen, kuitenkin riittävästi tarjotakseen sekä maksaa paljon parempaa asuntoa, lääketieteellistä hoitoa sekä koulutusta. Ja he ovat söpöjä!

Joten jos tarkastat siellä ihanteellisen sivupalkissa, minulla on yksi niistä nifty lämpömittarista. Olisi erinomainen, jos voimme lahjoittaa riittävät kymmenen lampaita (1200 dollaria)! Jos jokainen, joka liittyy tähän sivustoon joka päivä, jotkut antoivat vain yhden dollarin, meillä olisi paljon enemmän kuin riittävä … Whaddaya sanoa? villaa autat?

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Gowns Charity Drive 2008December 5, 2008
Vielä Durofebuary 6, 2007
Secret Elämä Gotosi Vol. 8Sept 13, 2006

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *