, joten olet valmis pop-kysymykseen. Onnittelut! Ennen kuin suunnittelet eniten romanttista ehdotusta, tarvitset sitoutumisrengasta läsnä rakkaasi. Jos et ole varma, mistä aloittaa rengas, älä huoli. Olemme koonneet joitakin vinkkejä siitä, miten valitaan sitoutumisrengas harkitsemalla tyyli, budjetti ja paljon muuta.

Selvitä budjetti

Aloita kytkentärengas valitsemalla budjetti. Mikä on enimmäismäärä, jonka olet mukava menot rengas? Minimi? Älä oleta, että sinun on käytettävä tietty määrä, jotta se olisi oikein. Kun valitset rengas, jossa tiedät, että kumppani rakastaa, kuinka paljon olet käyttänyt sitä ei ole väliä.

Ja jos ajattelet ehdotustasi, kunnes sinulla on “parempi” rengas, ajattele sitä tällä tavalla: voit aina ostaa mukavamman soittoäänen alas viiva vuosipäivä, jos haluat. Ring, jonka annat rakkaasi, nyt rehellisesti edustaa tätä aikaa elämässäsi. Se on romanttinen kuin puhaltaa kaikki säästöt tai viivästyttää ehdotusta.

Valitse oikea tyyli

Jos tiedät, että kumppani tarpeeksi ehdottaa, sinulla on todennäköisesti ainakin jonkinlainen käsitys korut mieltymyksistä. Tässä on nopea opas, joka auttaa sinua kaventamaan rengasvalintoja.

Onko hän käyttää enimmäkseen kultaa, hopeaa tai platinaa koruja? Onko hän käyttää paljon värikkäitä jalokiviä vai onko hän mieluummin neutraaleja kuten helmet ja timantit?

Onko hän käyttänyt minimaalisia koruja tai enemmän merrier? Jotkut naiset haluavat käyttää korvakoruja, kaulakoruja, rannekkeita ja renkaat samanaikaisesti luoda tietty ulkoasu, kun taas toiset voivat valita yhden lausunnon pelkästään.

Onko hän käyttää yksinkertaisia ​​riipus kaulakoruja herkailla ketjuilla? Vai onko hän kuin suuret, chunky rannekkeet tai suuret korvakorut?

Ajattele hänen persoonallisuuttaan. Onko hän lähtevä tarpeeksi onnellisesti näyttämään hänen rengasta muille? Hän voi mieluummin jotain räikeää, joka tekee lausunnon. Vai onko hän maanläheinen ja ujo? Hän voi mieluummin jotain hienovaraisempaa ja yksinkertaista.

Todella stumped mitä hän haluaisi? Voit aina vierailla korut tallentaa yhdessä, jos et halua pitää ehdotusta yllätyksenä. Jos haluat, että se on yllätys, käy korumyymälässä eri syystä (kuten ostat kellon perheenjäseneksi lahjaksi) ja tarkkaile sitä, mitä hän tarkastelee. Jos tarvitset vielä enemmän apua, ota yksi hänen ystävänsä tai läheisistä perheenjäsenistään.

Ymmärrä 4 cs

Kun olet selvittänyt kumppanin tyylin, ehkä olet päättänyt, että hän pitää timanttiryhmänä muiden suosittujen jalokivien kuten safiirien, rubiinien tai smaragdien kanssa. On aika valita paras timantti rengasta, mutta ensin, sinun on ymmärrettävä, miten ne luokitellaan käyttämällä “4 cs”.

Leikata

Leikkaus on siitä, miten timantti heijastaa ja palauttaa valoa. Hyvin leikattu timantti näyttää suuremmalta ja kirkkaammalta, kun taas saman painon huonosti leikattu timantti ei näytä yhtä selkeältä tai kaunis. Kun tarkastellaan 4 cs: tä, priorisoi muille. Timantin paino tai selkeys ei ole väliä, jos leikkaus ei näytä hyvältä.

Väri

Timantit tulevat sävyjen spektri, väritöntä hieman kellertäväksi. Väri on sijoitettu asteikolla D: stä ylhäältä (väritön, kallein) z (näkyvästi keltainen, vähiten kalliita.) Jos haluat viettää vähemmän väriä, saat alhaisimman värin timantin, joka silti näyttää väritöntä, kun se on Aseta rengas.

Selkeys

Jopa täydellisin näköinen timantti voi olla puutteita. Mitä selkeämpi ja koskematon timantti on kalliimpi. Timantteja, joilla on pieniä murtumia tai mineraaleja siinä, siinä on “sulkeumat”, joka voi kaataa hinnan.

Karaatti

Lopuksi timantin paino tai koko mitataan karatilla. Kasvaampi timantti, kalliimpi se todennäköisesti on. Se on helppo mittaus ripustaa, mutta muista, mitä sanomme timantin leikkauksesta tärkein tekijä.

Valitse oikea muoto, asetus ja bändi

Voit myös ottaa kumppanisi tyylin huomioon, kun valitset timanttisuodat, soittoäänet ja asetukset.

timanttimuoto

Muotoiluun on paljon valintoja, jotka kaikki tulevat eri hintapisteisiin. Pyöreät timantit ovat klassisia ja tyypillisesti kallein. Prinsessa leikatut timantit ovat neliön ja monipuolisen ja toiseksi suosituin leikkaus. Etsitkö leikkauksia, jotka tuntevat vintage tai tyylikäs? On Marquise Cut tai Pear-Cut. Tarvitsetko jotain ajattomia? Kokeile soikea leikkaus.

Asetus

Asetus viittaa siihen, miten timantti istuu renkaaseen. Vaihtoehdot riippuvat valitsemasta timanttisuodosta. Tiffany-asetus asentaa timantin ylös rengaskaistan yläpuolelle, edessä ja keskukselle. Sitä vastoin kehys-asetus ympäröi timantin sivut, pitämällä sitä paljon pienempi profiilissa. Eternity-kaistalla on timantteja, jotka on asetettu renkaan ympärille.

Rengasbändi

Sinun on myös valittava metalli kytkentärengasbändille. Jälleen tämä riippuu rakkaasi tyylin mieltymyksestäsi, mutta se on myös hyödyllistä tietää, mitä metalleja on. Kulta on helppojaJa kiillotettu, mutta koska se on pehmeä metalli, se kuluu nopeasti. Hopea on myös pehmeää, ja se tuhoaa helposti, mikä vaatii usein hoitoa. Platinum on kestävämpi, mutta se menettää kiiltonsa paljon nopeammin kuin kulta. Jos kumppanisi on perinteinen tyyli, voit valita kultaa. Jos hän pitää hopean ulkoasua, kokeile valkoista kultaa, joka ei tuhoa. Jos hän on käytännöllinen ja sillä on aktiivinen elämäntapa, voit valita platinaa.

Ja tietenkin tietää kumppanisi rengaskoko ennen kuin ostat! Et halua viettää kauniita sitoutumisrengas vain, jotta se on vaarassa pudota pois. Jos et tunne hänen kokoaan, kysy parhaan ystävänsä tai äidiltään koon.

Älä unohda käytännön tavaraa

Se on helppo päästä kiinni romantiikkaan kaiken, mutta muista, että sitoutumisrengas voi olla melko suuri kustannus. Älä unohda käytännöllisyyttä löytää täydellinen rengas.

Neuvotella. Älä pelkää hagggle hinta! Rings on merkitty paljon, ja hyvä jalokivikaupan pitäisi olla valmis työskentelemään kanssasi.

Hanki se vakuutettu. Voit kattaa asunnon omistajan tai vuokralaisen vakuutuksen, mutta käytäntösi todennäköisesti kattaa tietyn arvon. Saatat tarvita lisäpolitiikan ratsastajaa. Voit pyytää vakuutusyhtiön suosituksia jalokivistäsi.

Anna itsellesi aikaa. Rengas voi kestää viikkoa, jos haluat, varsinkin jos saat sen räätälöidään.

Pyydä sertifiointi ja kuitit. Myytävänä oleva lasku sisältää tietoja timantistasi ja rengasta. Sertifioidun kiven ostaminen takaa myös hyvän laadun ja tarkan luokittelun.

Nyt kun kaikki asetetaan täydellisellä kiinnitysrengalla, olet valmis ehdottamaan! Ja kun olet valmis aloittamaan unelmasi häät sulhasen, Jimin muodollinen kuluminen on täällä auttaa myös. Meillä on häät tuxedos ja puvut sopivat moniin tyyleihin ja budjetteihin. Selaa online-kokoelmamme tänään!

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *