Hana lähetti tämän erinomaisen linkin kylpymaisemuseosta. Eikö tämä näytä varhaiselta duro? Se on John Batesin nimi, ja se oli Jean Varon kevään / kesän 1972 kokoelma.

Pidän kangasta (t), mutta tietenkin, koska tämä oli 1970-luvun alkupuolella, he ovat synteettisiä. Pidän myös tämän erityisen duron pituudesta ja draamasta. Haluan meillä oli tyylikäs kuva siitä – mitä kengät olivat? Hiukset? Korut? Tai parempi vielä, video – tarkalleen miten se liikkuu? Tämä kello muoto on erittäin houkutteleva teoriassa, mutta miten se on aito elämässä tai niin lähellä aitoa elämää kuin muoti koskaan saa? Kysymykset haluavat tietää.

Kaksi muuta asiaa – tänä iltana on toinen Chicagon kangasvaihto, Rogers Park -kirjastossa 6 s ..! Paljon täällä.

Myös se on myös raskas antaa swap, mutta myyn Rigby Fabric Strippauslaite eBayssa – sain tänä vuosina sitten ja ole koskaan käyttänyt sitä. (Se todella näyttää siltä, ​​että kukaan ei ole koskaan käyttänyt sitä; Minulla on alkuperäiset reittiohjeet ja laatikko, jonka se postitettiin.) Heitä käytetään, uskon, että kangas mattoja, jotka ovat minun “ehkä jonain päivänä, mutta ei Nyt “Luettelo. Jos matot tekevät “kyllä ​​nyt” -luettelosta, mene pähkinöitä.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Pimaailma DURO JRAUGUST 20, 2008
Keskeytämme tämän mekko-blogin puhua kengistä .July 29, 2006
Paljon enemmän merrier! Tammikuu 14, 2008

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *