Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

First things first-hieman bridesmaids mekko mitoitus pohjamaali: haute couture mitoitus olennaisesti juuttunut 1952. osoittaa, että koosta riippumatta puet vuonna 2014? Joo, voit kuluvat vähintään 1-2 kertaa suurempi kuin tavallisesti, kun se tulee morsiamen kylpytakit ja morsiusneitojen mekkoja. Onko tämä reilua? Ei oikeastaan, mutta kuin kuolema ja verot morsiamen kuluminen ei ole reilun mutta mantra on se siitä kunnossa, ei koko.

Tämä viesti voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Tästä huolimatta, plus koko morsiusneitojen saada lyhyestä päästä kiinni, paljon kertaa syytetään ylimääräistä kokoa yli vaikkapa 18 (joka on kuin 14 tai 16 nykyaikaiseen kokotaulukot). Joten mitä kurvikas tyttö (tai morsian kurvikas morsiusneitojen) tehdä? Yksinkertainen-etsiä söpö ja budjetti-ystävällinen vaihtoehtoja, jotka sopivat jokaisen jäsenen oman morsiamen osapuoli. Joten jos ostaa nämä myyttiset plus koko morsiusneitojen mekkoja pienellä budjetilla? Saimme te-juuri lukea.

Missä tehdä ostoksia Jättikokoinen Kaaso Mekot?

Daavidin Bridal

David Bridal on vähän kuin Walmart morsiamen teollisuuden – halpoja tuotteita, massatuote, joka hoitaa-the-lauma tyyppinen asetus. Vaikka se ei ole kovin romanttinen, se on jälleenmyyjä, joka tarjoaa kohtuuhintaisia ​​morsiusneitojen pukeutuu laaja valikoima kokoja, usein kanssa pukeutuu eri kokoja varastossa (sen sijaan, että valmistetaan tilauksesta, joka voi keskimäärin take 3-4 kuukautta) . Lyhyellä aikajanalla tai bridesmaids budjettivaliokunnan erikokoista, se kannattaa katsoa. Olemme näin Lace Cap Hiha mekko Side Ruffles varten $ 149, saatavilla myös missy kokoja.

Alfred Angelo (design-liikkeitä ja itsenäisten vähittäiskauppiaiden)

Alfred Angelo on vakio morsiusneito mekko valmistaja, joka hyödyntää standardin (lue: juoksee pieni) morsiusneito mekko kokotaulukot. Tästä huolimatta he ovat yksi harvoista, jotka eivät Euroskala plus koot. Tyylit ovat usein summittainen, mutta paljon useammin kuin ei söpö ja edullinen, jossa on valtava valikoima värejä (jota et välttämättä löydä tavaratalo morsiusneito leningit). Esimerkiksi tämä tyylikäs pieni cocktail-mekko Alfred Angelo tyyli 7285S for $ 149 tulee 62 väriä ja tulee koot 8JB (junior morsiusneito) enintään 30W. Pisteet.

Kohde

Aloitamme haittapuoli – rajoitettu värivaihtoehtoja ja rajoitettu tyyli valinta. mutta ylösalaisin? uskomattoman edulliseen hintaan ($ +48,99 varten morsiusneito mekko-mitä mitä?) ja nopea läpimenoaika. Toki, tyylit ovat perus, mutta tyydyttää moderni, perus- ja soveltuvat eri kehon tyyppejä, ja tiukka aikajanalla? Et voi hävitä. Lisäksi et maksa tätä vähän varten morsiusneito mekko missään muualla. Olemme tavallaan kaivaa tämän Tevolio Naisten Scoopneck mekko irrotettavat Sash-super söpö ja todella puettavat muita asioita (!) Ja $ 69,99.

Modcloth

Tämä voi olla hieman enemmän osuma tai neiti, mutta loooove häät erityistä morsiusneito leningit ja kukaan tarjoaa tyylikästä, tyylikäs, ja usein vintage-inspiroi pikku frocks kuten Modcloth. Valittujen pukeutumistyylit saatavilla plus koot – usein hinnoiteltu alle 100 taalaa !! – emme suosittele otat tarkastella. On vaikea valita vain yksi mekko kohokohta, mutta olemme osittainen tähän ah-niin-kaunis ja naisellinen Entrall siitä Dress, koot S-4X varten $ 84,99.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *