Hot Thor T -paidat
Se on virallista. Thor Ragnarok on osuma. Se on lisensoitu tuore, arvioinnit ovat hienoja, ja Thor saavat vastaavat kaikista suunnista. Tämä osoittaa, että meillä on ympäristöystävällinen valo toimimaan joitain bitchin-thor-paitoja. Koska blogi on sekä hyödyllistä tietoa tyylimarkkinoilta että hauskoista uutisista. Tällaisia ​​ovat graafiset teepaitit, joissa on hetken näkyvin sarjakuvasankari!
Thor, tässä tapauksessa, ei ollut koskaan niin mielenkiintoista muissa elokuvissa. Vaikka oli mahdollista, että erinomainen korostava tarina kehitettäisiin. Viime kädessä ohjaaja Taika Waititi ja käsikirjoittajat tekivät sen tapahtuvan ja lunastivat hahmon suuresti poikkeuksellisessa franchising -ohjelmassa.
Sinulla on Hulk, huumori, fantastiset toimintakohtaukset sekä Cate Blanchett kovan konnaksi. Puhumattakaan Meme Goldmine, joka on Jeff Goldblum. Jotkut valtiot saattavat olla niin paljon huumoria, mutta usein vaadit näitä elokuvia hauskanpitoa itsestään, etenkin sen jälkeen, kun 17 heistä oli MCU: ssa.
Tässä ovat tärkeimmät valintamme, joissa on Thunderin jumala sekä hänen paljon tulkintojaan:

0/5 (0 arvostelua)

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *