Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämän kauden väritrendit sekä rohkeita kuvioita gracing mitä hatut ja asuntoja, on olemassa yksi artikkeli vaatteita todennäköisesti tunne (kuin jos vaatteet olivat tunteet) jätetty pois: perinteinen musta bleiseri. Kuin unohdettu ystävä, huono asia on heitetty syrjään hyväksi enemmän lonkan, näkyvämpi tyyppejä. Häpeän!

Aika voit kuljeskella takaisin tuohon kaappiin sekä tehdä kaikki pelata mukavaa. perinteinen bleiseri, tyydyttää geometrisia kuvioita, tarvikkeet sekä rohkeita lausuntoja. täällä on kuusi erinomaisia ​​tapoja käyttää bleiseri

Tämä julkaisu voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Kuusi Vinkkejä yllään musta Blazer

1. ymmärtää Thy Vaihtoehdot

Crop bleiserit, neuloa bleiserit, pellava bleiserit. . . yhden napin tai kaksi, stand kaulukset, ryppyiset kaulukset … aina tyyli sinulle. Okei, anteeksi Dr. Seuss purkaukseen (meillä kuten kahvi täällä) mutta kohta on, musta bleiseri tyyli vaihtoehdot ovat rajattomat. Tärkeintä on valita leikkauksia sekä kankaita työtä kehon asu sekä mukavuutta tasolla.

Oja pitkä poikaystävä bleiseri jos olet harkitsee yhdistämällä siihen vyötärö-mairitteleva hame; menetät ydin näyttää, kun peität itseäsi. sekä piiloutuvat vaatteisiin on viimeinen asia Fashionista kuin koskaan ei! Musta asennettu tai typistetyt vaihtoehto toimii parhaiten, että tapauksessa. Ei hulluna tulostasi puoli tai halua kiinnittää kiinnostusta oman merkittäviä uusia huulipunan sävyä? Valitse tyylit vetää silmän ylöspäin: ryppyiset pannat ovat odottamaton, hauskaa kierre mustalla bleiseri.

2. hauskaa. Vakavasti.

Et voi koskaan mennä vikaan pariksi farkut mustalla bleiseri. Toki, se on tehty aikaa sekä jälleen, mutta oletko sported ulkonäköä äskettäin? Tai ainakin kulunut sitä jotain muuta kuin tumma denim?

Valkoinen denim tai värilliset jalat ovat loistava; haluamme hienostuneen-leikkisä ilman että musta bleiseri tuo yhdistelmä. lisätä hohtava lähivalaisimessa niskan varastosäiliö alla sekä kokonaisuus tulee voimaklas joka sanoo, ”nyt on tyttöjen illan, mutta ymmärtää, että keskustelu voi kääntyä Facebookiin varastossa tai politiikassa tahansa hetkellä (mutta ei kauan).”

Kuin haluamme sanoa, ilme on täydellinen tapa ”aikuisten up” muuten rento tyyli.

3. Take a Break

Jos olet enemmän perinteisen puolelle tai tunnustaa olemaan yli (hengenveto!) Maailmaan head-to-toe brights sekä väri lohkot, musta bleiseri on sopiva tapa rikkoa asioita silti pysyä uskollisena yksivärinen ystäviinsä. Se hetkessä vie terän pois liian kuviollinen tai liian keltainen ilmeen, muuttaen sinua vaikkapa valtava Bird. suuriksi Bird viehättävä kahvila. Et ole täysin hylännyt viimeisimmän sekä suurin suuntauksia, vain jotenkin, sorta heille kylmä olkapää tällä hetkellä. sekä se on okei.

4. Mene vähän hullu

Hullu, omituinen. . . kutsua sitä mitä tulee kuitenkin miksei pukeutua musta bleiseri esitellä ihana muoti arvaamattomuus? ajatella sitä oman ”kuka sanoo?” lausuma.

Kuka sanoo musta bleiseri on booooring? joka sanoo musta bleiseri on kulunut täsmälleen menetelmällä irtosi ripustin? Tee se itse. Rullaa ne kokonaan ommeltu hihat sekä näyttää mikä ei ”oletettu” nähtäväksi: vuori. Iho kaksi tuumaa yläpuolella ranteeseen. Puseron peeking alta läppiin.

Parempi vielä, osuma kirpputorilta sekä lähteä teidän ovela, innovatiiviset itsensä. poistaa painikkeet irti musta bleiseri sekä ommella joitakin chunkier, funkier kirpputorilta löytöjä. Ei osaksi ketjuttaminen neulalla? Rakastamme löytää että täydellinen huivi tai pin, sitten käyttämällä mustaa bleiseri kuin taustalla valloilleen luovuutta.

5. puku Down

Tunne hieman samoin virallisesti tai frilly että mekko? Olemme kuin silkkinen puserot sekä mekkoja kuitenkin myös ymmärtää, että joskus he eivät melko oikea vaihtoehto, että kesällä piknikille (hyi! Se on niin helppo saada kiinni jännitystä kokoontuminen että kaipaamme osaa keskustelu aiheesta ”casual”).

Pukeutua alas liian femme tyyliin rento pellava tai yhden painikkeen rajataan bleiseri. Voit silti näyttää erinomaiset sekä eivät tunne niin paljon kuin Tuhkimo seisoi takapihalla viileämpi.

6. Go kanssa, mikä sopii sinulle

Ehkä tehtävä haastattelu, jotka täyttävät tai useampi muodollista tapahtuma vaatii puet tumma housun tai hame sopii. (Kyllä, emme ole aina hulluna jakaus tavoilla COMFY säiliöt sekä sandaalit, joko). Kuitenkin vain koska olet pukeutunut sovi ei tarkoita sitä tarvitse näyttää yrität ulos toiminnon seuraavassa Men in Black elokuvan tai harkitsee elämän luostarissa. Täydellisesti yhteensopivat musta ommellut sekä mustat housut peRehevästi koordinoidut kankaat ovat täysin. . . ennustettavissa. Blah.

Sanomme: mene eteenpäin sekä kulumista, että kaikki mustat housut (tai hame) puku, ei kuitenkaan toimi itseäsi sopivaan täydellisyyteen. Varmista, että Blazer on materiaali tai musta sävy, joka sopii sinulle. Sekoita se hieman. Ehkä se on pellava-blazer, jossa on sekoitetut kangashousut. Ehkä blazer on hopea-musta sävy, joka sopii yhteen yhdistämään kyseisen lakritsi-musta hame.

Voit napit näkymättömänä näkymättömänä suurta eroa.

Menneet ovat päivät, jolloin mustat blazerin hajoaminen tarkoittaa, että olet kylmä, tylsi tai ottaen huomioon tehtävä trick-palvelussa (tai kaikki kolme). Aika käyttöön – tai palauttaa tämä monipuolinen pala vaatekaappi ja käyttää sitä tienne!

Hyvät, ymmärrämme täsmälleen, miten olet pukeutunut mustat blazers näinä päivinä. Mitkä ovat haluamasi tapoja käyttää niitä?

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *