Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Ei ole parempaa aikaa tuoda hiusten huiput takaisin juuri nyt. Tarkoitan, olemme kaikki jumissa kotona, ei suihkuta, yllään PJs koko päivän ja katsella juuremme kasvaa. Mutta kun farkut ja villapaita näyttävät liian paljon työtä, muutama mennä hiusten huivityylit voivat lisätä normaalin normaalin aikaan täysin epänormaaliin aikaan.

Tässä on seitsemän Perfect Hair huivi tyylejä, että saat lisää väriä päivä – ja myös peitellä sitä, että et ole pesty hiukset aikoihin. Tiedät, vain siinä tapauksessa, että loppuu shampoo.

7 hiusten huivityylit

1. Turban

Ota jokapäiväinen hanky tai bandana. Kierrä se, kunnes se on kapea, kääri se pään ympäri, takaisin eteen. Kiinnitä solmu pään yläosassa ja kiinnitä päiden alle huivi. Voit sitten puhaltaa huivi pohjasta. Mene kirkkaita värejä täällä ja kukaan zoomauskokouksessa ei huomaa, että käytät dingy t-paita.

2. sivu keula

Löydä itsesi rakenteellisempi kangas huivi ja rullaa se, joten se on noin 2 tai 3 tuumaa leveä. Kierrä se takaisin hiuksistasi, mutta se on muotoiltu – ylös tai alas – ja sitoa se keulaan pään puolella. Se on kosketus boheemi, mutta myös täydellinen, kun et tunne käyttää hiusharjaa.

3. Pitkä huivi

Jos saat pituuden oikein, tämä hiusten huivityyli voi toimia myös kaulanauhana! Tämä lisää hauskaa ja tilavuutta hiuksiin. Kääri se pään yläosan päälle ja punos se päähän. Voit käyttää punoksia suoraan tai pois sivulle, jos sinulla on pituus.

4. Ponin huivi

Et voi helpompaa kuin tämä! Vedä hiukset takaisin matalalla poni-hännällä ja kiinnitä hiuskori. Sitten sitoa suosikki huivi hiusten solmioon ja se on se! Ainoa haitta – ja se on iso – on se, että jos olet vain vuorovaikutuksessa muiden kanssa videoneuvottelujen kautta, kukaan ei näe kaunista huiviasi. Katso, mitä tämä tyyli näyttää Instagramista täällä.

5. kruunu

Jos sinulla on paksut hiukset, hiusten huivi tyyli häikäisee. Osa hiukset alas keskelle. Osa pois päältä kappaleen kruunussa ja erota se kolmeen kappaleeseen punos. Laita valssatun huivin keskelle otsaasi ja punos toisella puolella kruunussa. Vedä enemmän paloja hiuksistasi, kun menet ranskalaiseen vaikutukseen. Kiinnitä, että punos alas tilapäisesti ja toista prosessi kruunun toisella puolella. Vedä molemmat punokset takaisin tavata pään takapuolelle ja sitoa huivin päihin.

Katso se Instagramissa täällä.

6. Housewife

Taita neliöhuivi puoliksi, joten se on kolmio. Vedä hiukset takaisin ja pop että huivi pään yläosassa. Tie leuan alla ja olet valmis. Tämä tyyli on upea peittämään kasvanut juuret! Älä unohda rohkea, mattahuulen väriä.

7. Pirate

Voit myös sitoa huivit kaulan takana puhtaampaan, vähemmän hauskaa. Pidä hiukset ylös tai alas – Kuitenkin pidät siitä. Huivi voi piilottaa flyways, ylimääräinen rasvainen päänahassa tai tavallinen, vanha huono hiusten päivä.

Katso se Instagramissa täällä.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *