, kun taas räätälöityjä räätälöitä hyödyntää leikkauspaperikuvioita käsin räätälöityihin puvut, tärkeimmät tehtaat ovat tehneet teknologian voimaa käyttämällä tietokoneita suunnittelemaan omaa brändiään. Totuus räätälöidyssä räätälöinnissä on se, että sekä miesten että naisten kehon mittaukset ovat erilaisia. Sitä voidaan analysoida ammattitaitoisella räätälöidyllä räätälöidä tai viimeisimmät laitteet, mutta useat koot tai asennot sekä miehille että naisille ovat aina eturintamassa.

Paras räätälöity puku on se, joka piilottaa kaikki puutteet ja parantaa vain hienoimpia ominaisuuksia.

Olipa kyseessä perinteinen siluetti tai trendikäs leikkaus, avain räätälöityyn pukuun, joka on pukeutunut ja tasaisempi useimmat ihmiset ovat “tasapaino”. Tämä tarkoittaa, että räätälöidyt puku ja housut ovat oikeassa suhteessa – yksittäinen, tiukka taistelu, mod-tyylinen räätälöity puku on parhaiten kulunut ohut housut. Samaan aikaan kaksirivinen, leveä, 30-luvun tyylinen räätälöity puku voidaan yhdistää housujen kanssa, jotka ovat täysikokoisia.

Monet nykyaikaisen räätälöidyn puvun keskeisistä elementeistä ovat todella kaikki samat. Kaulus ja laput eivät oikeastaan ​​palvele mitään tarkoitusta. Se ei vain näytä aivan oikein poistaa ne kokonaan. Samalla tavalla, että Räätälöidyt puvut ovat yleensä kääreitä, jotka ovat toiminnallisia, kun taas valmiita puvut ovat mansettipainikkeita, jotka ovat selkeästi koristeellisia.

Pukujen olennaiset elementit voidaan yhdistää seuraavaan. Jokainen takki ja housut voivat täydentää muita kappaleita. Oikean tasapainon saavuttamiseksi kaikki elementit tulisi kokoontua. Pukujen tehokkuus on siten, että kaulus, laput ja olkapäät korostavat pukuyhtymiä, kun kohtaavat kädensijan esteettinen muotoilu.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *