hääkausi, on edelleen jatkossa. Olen aiemmin jakanut tämän kauniin pienen mekon viikko sitten. Nyt tässä on toinen, joka lisätään kokoelmiin. Onko sinulla häät tai tapahtuma tulossa? Yritätkö löytää tuon showStopping -asun, jolla on muita vieraita kysymään sinulta asustasi? No, jos olet käyttänyt kevyitä värejä koko kauden, tämä on aika tutkia seuraavaa tapahtumaa varten tulosteita, värejä ja siluetteja. Tämä kukintamekko ei tarvitse esittelyä. Tulostuksesta tyyliin ja istuvuuteen tämä on häävierasmekko, jota sinun on nyt käytettävä.
On niin paljon tapoja muotoilla tätä mekkoa. Päätän yhdistää sen tämän Amina Muaddi -keltaisten kengien kanssa täydentämään mekossa olevaa keltaista väriä. Voit myös pariutua pariksi mustien tai alaston sandaalien kanssa. Tämä viininpunainen sandaalit ovat myös loistava ottelu. Jos haluat myös ruokkia pukeutumisen värejä, voit yhdistää sen mihin tahansa näistä kenkäväreistä: punaisista, vihreistä tai laivastonsinistä kengistä. Kun otetaan huomioon, että mekon painatus on elinvoimainen, päätin pitää asusteet vähäisesti valitsemalla vain vihreän/kultaisen pudotuslausekorvakorut. En voinut suorittaa ilmettäni ilman lausuntoni punainen huulipuna. Minulla on Urban Decay “Bad Blood” punainen huulipuna.
Asu: Icon Closet -mekko // Amina Muaddi -kengät // H&M korvakorut

Häävierasmekko, joka sinun on käytettävä nyt

< - Voit myös nauttia: Kuinka raikastaa työasusi tämä ... Vaatekaapin välttämättömät Paras mekko, jota käytetään nyt… Päivämäärä ideoita kotona kokeilla… Tutustu tietämään. Rekisteröidy sähköpostiosoittellasi saadaksesi uutisia ja päivityksiä. etunimi etunimi etunimi etunimi Sukunimi Sukunimi Sukunimi Sukunimi sähköpostiosoite sähköpostiosoite sähköpostiosoite sähköpostiosoite Tilata Kiitos tilaamisesta!

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *