Joten olin faffing noin Pinterest, ja siellä oli suuri linkin SewWeekly n tekevät tästä Look (ei tämä mekko ihana?):

Kävin mennä tarkistaa malli (joka on yksinkertaisuus 2180, ei Butterick 2180, koska se on kuvassa) ja sahan, että yksinkertaisuus on nyt tarjota print-on-demand malleja. “Cool”, ajattelin. (Työnnä pahaenteinen musiikki täältä.)

Olen huolettomasti annoin Paypal tietoa ja sai vahvistuksen linkki lataan kuvio. Minun olisi pitänyt lukea FAQ ensin.

Joten tässä on joitakin tapoja PrintSew prosessi borked:

– Et voi ladata kuvio, ja voit tulostaa vain mallia kolme kertaa. Tämä on tyhmää DRM-ajattelu: “Tehdään vaikeaksi käyttää tuotetta myimme teissä ja pysähtyy piratismia!” Kolmessa minuutissa voin keksiä viisi tapaa horjuttaa tätä. (Vihje: Photo. Kopiokone.) Kaikki se todella on vaikeuttaa ihmisille, jotka ovat ostaneet malli käyttää sitä uudelleen. (Ja näyttää siltä, ​​että heidän DRM ei edes työtä – Firefox Mac ladannut tiedoston räpäyttämättä, ja Adobe Acrobat avannut sen aina uudestaan.)

– mutta ennen kuin voit jopa tulostaa kuvio, sinun täytyy lisätä Adobe “FileOpen” plug-in. Niin, ja tein mainita et voi käyttää Chrome-selain? ja että asennus on borked? Jos asennus ei onnistu ilman virheilmoitusta (kuin minun teki), tässä mitä ReadMe tiedosto sanoo tehdä:

Voit myös sijoittaa plug-in manuaalisesti Acrobat / Reader. Tehdä niin, sinun täytyy ensin löytää sopiva laajennuskansioon. Löydät Acrobat laajennuskansioon yksi monista tavoista:

Paikallista kopio Acrobatin tai Adobe Readerin ja sitten löytää Laajennukset-kansioon. tyypillisesti tämä on paikoissa, kuten seuraavassa:
/ Ohjelmat / Adobe Reader 8 / Adobe Reader.app ….

Acrobat / Reader 6 ja myöhemmin pakataan sovelluksia, joten laajennuskansioon on löydettävä Ohjaus- ja napsauttamalla sovelluksen kuvaketta ja valitsemalla Näytä pakkauksen sisältö, avaamalla kansion sisällön ja sen sisällä kansio laajennukset. Liitä plug-in tähän sijaintiin. Huomaa, että pistoke-rypäleen ei voida sijoittaa osa-kansion laajennukset.

Hae toisen Acrobat plug-in, esimerkiksi Acrofill tai WebLinkin, ja paikka TiedostoAvaa- plug-in samaan paikkaan. Huomaa kuitenkin, että jotkin Adoben laajennukset asennetaan kansioihin sisällä laajennukset kansioon TiedostoAvaa- plug-in ei saa sijoittaa osa-kansiossa, se on sijoitettava juureen laajennukset kansioon.

Kuinka moni edes lukenut ReadMe-? (Tein koska olen pakonomaisesti lukenut README.) Niin, ja se edellyttää, että Acrobat olla oletuksena PDF-lukija, too. Tämä on kerrassaan mykkä. On ironista, että yksinkertaisuus -tilaisuudessa on “Luovuus Helppoa!” koska ei ole mitään yksinkertaista tästä.

PrintSew sivusto ei herätä luottamusta, kuvakkeet pois 90-luvun alussa ja viestit tältä:

Käsillä BurdaStyle, joka vain voit ladata tavallista vanilja PDF. Niin sen pitäisi toimia. Suosittelen BurdaStyle lataa kaiken aikaa, koska he ovat suuri ihmisille, jotka ovat hermostuneita tai epäröivät kanssa kudosta kuvioita. Pilata se? tulostaa sen taas! Pahus, BurdaStyle pitäisi veloittaa minua palkkio niiden kuvioita, mutta ne ovat joitakin vähiten kalleimpia siellä (Shh, älä kerro heille, että). (Ja he eivät myöskään tee “listahinta on $ 20.99, mutta teemme 75% off myyntiin joka toinen viikko, okei?” Rigamarole.)

Yksinkertaisuus (ja muiden suurten kuvio yhtiöt) tarve selvittää tämä Pronto. Tuskin koskaan mennä niiden verkkosivujen ja tuskin tuskin koskaan mennä katsomaan kirjoja kangas säilyttää joko. Jos Etsin uusi moderni malli tehdä olen paljon todennäköisemmin aloittaa BurdaStyle tai jonkin muun ladattavia kuvio myyjien, koska välitöntä tyydytystä tekijä.

Mitä mieltä sinä olet? olet muuntaa tulostettavia malleja oman vuosikerrattomia ompelu? Mistä löytää hyviä ladattavia tulostettavia malleja syrjään BurdaStyle? Vai haluatko tehdä perinteinen pehmopaperia? (Tiedän myös paljon Luonnostelet oman malleja: kumarran nöyrästi teidän suuntaan.)

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Miten: Tee kolmen paneelin hame on tasku
Duro JuniorJuly 14, 2008
LinkTastic Friday: Hyödyllisyys Editionmay 30, 2008With 41 kommenttia

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *