Olet ehkä kuullut paljon Epsom -suolan eduista.
Mutta tiedätkö, että Epsom -suola ei oikeastaan ​​ole suolaa ja onko luonnossa esiintyvä mineraali, joka koostuu magnesiumista ja sulfaatista?

Se on nimeltään Epsom -suola katkera suolaliuoksen kevään jälkeen Epsomissa, Surrey (Englanti)! Se on yksi hyödyllisimmistä mineraalityypeistä, ja sillä on hyötyä paitsi ihollesi, myös hiuksillesi ja yleiselle terveydelle. Tässä lyhyessä artikkelissa opit kaiken Epsom -suolasta, sen eduista ja siitä, kuinka voit sisällyttää sen elämään ja saada kaikki edut.
Mikä on Epsom -suola?
Vaikka sitä kutsutaan suolaksi, Epsom -suola on oikeastaan ​​luonnossa esiintyvä aine, joka koostuu magnesiumista ja sulfaatista. Itse asiassa sen tekninen nimi on magnesiumsulfaatti! Se näyttää myös samanlaiselta kuin pöytäsuola ja siinä on valkoisia, värittömiä kiteitä.
Magnesiumsulfaatti on meille hyödyllinen, koska kehomme imeytyy sen helposti. Epsom-suolasta on tullut suosittujen ihmisten keskuudessa kaikkien näiden merkittävien etujen anti-inflammatoristen, kuorinta-aineen vastaisten ja jopa paranemisen ja terapeuttisten ominaisuuksien kanssa.

Luetaan joitain Alankomaiden Jalkapallomaajoukkue Paita Epsom -suolan eduista ihollemme.
Epsom -suolan edut ja käytöt iholle:
Epsom -suolasta voidaan tehdä osa päivittäistä ihonhoitojärjestelmääsi. Siinä on erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erittäin hyvän puhdistusaineen kasvoillesi.

Näin voit käyttää Epsom -suolaa kasvoillesi.

1. Kasvojen puhdistusaine
Epsom -suola on loistava kuorinta- ja puhdistusaine ja voi poistaa lian ja epäpuhtaudet ihostasi, ja koska se ei ole niin kova, voit käyttää sitä myös kahdesti viikossa. Se antaa sinulle selkeän ja puhtaan ihon.
Tarvitsemasi asiat: mieluummin puhdistusvoide ja yksi tl Epsom -suolaa

Tarvitsemasi asiat: Epsom -suola, kuumaa vettä ja muutama tippa jodia
Ohjeet:
Sekoita Epsom -suola kuumaan veteen ja lisää siihen muutama tippa jodia.

Kun tämä palvelu on nenässäsi tai missä sinulla on mustapäitä, huomaat, että kuolleet nahat löysäävät ja huokoset puhdistetaan.

Vinkki: Varmista, että käytät hyvin vähän tippoja jodia, liian suuri osa siitä voi värjätä ihoasi!

3. Ihon kuorinta
Kuten aiemmin keskustelimme, Epsom -suolarakeet eivät ole yhtä vakavia ihollasi kuin muut kuorinta, joten voit käyttää sitä osana puhdistusrutiiniasi.
Tarvitsemasi asiat: lämmin vesi, teelusikallinen Epsom -suolaa
Ohjeet:
Sekoita Epsom-suolaa ja lämmintä vettä yhteen ja hiero tämä puolipiste kasvoillesi lempeissä, pyöreissä liikkeissä.

Pese upealla vedellä ja kosteuta kasvosi

Vinkki: Vaikka Epsom -suola on hyvin luonnollinen ja lempeä tuote, sinun pitäisi huolehtia siitä, kun käytät sitä ihollasi. Joissakin tapauksissa sitä käyttämällä liian useita kertoja viikossa voi olla vakava ihollasi.

4. kutiava iho tai virheen puremat
Kun olet vaeltamassa, pyöräilyssä tai retkeilyssä, on todennäköistä, että saat lopulta virheen puremat ja kutinan ihon. Epsom -suola voi olla tässä tapauksessa erittäin hyvä, koska se estää ihoasi ärsytystä ja tarjoaa helpotusta
Tarvitsemasi asiat: tavallinen Epsom -suola
Ohjeet:
Ota jonkin verran Epsom -suolaa ja hiero sitä kärsivälle alueelle.

Lopeta, kun huomaat, että tulehdukset ovat vähentyneet

Vinkki: Aina kun olet Iranin Jalkapallomaajoukkue Paita menossa metsään tai metsään, pidä jonkin verran Epsom -suolaa hyödyllisenä, koska se voi auttaa sinua vähentämään kutina käytännössä heti
5. Auringonpolttaman helpotus
Jos sinulla on mieto auringonpolttama, voit rauhoittaa aluetta helposti Epsom -suolan avulla. Epsom-suolan anti-inflammatoriset ominaisuudet tekevät erittäin helpoksi rauhoittaa kutina ja polttaa ihoa.
Tarvitsemasi asiat: Epsom -suola ja ruiskupullo vedellä
Ohjeet:
Sekoita Epsom -suola ja sekoita se yhdellä kupilla vettä.

Käytä nyt tätä suihketta kärsivälle alueelle

Vinkki: Tämä toimii vain, kun iho on lievästi poltettu. Karkempien palovammojen tapauksessa sinun on puhuttava lääkärin kanssa.
6. Poistaa aknen
Epsom -suola on loistava etu niille, joilla on paljon aknetta iholla ja erityisesti heidän kasvonsa. Sen anti-bakteeriset ja anti-inflammatoriset ominaisuudet puhdistavat ihon ja välttävät samalla aknen toistumisesta
Tarvitsemasi asiat: Vesi ja Epsom -suola, muutama puuvillapallot
Ohjeet:
Sekoita Epsom -suola veteen, kunnes se liukenee kokonaan.

Upota nyt puuvillapallot palveluun ja pilata tämä varovasti ihollesi.

Huuhtele nyt kasvosi lämpimällä vedellä, jota seuraa kylmä vesi.

Vinkki: Parhaat tulokset seuraavat tätä ohjelmaa noin kuukauden ajan. Vasta sitten voisit FC Tokyo Paita nähdä jonkin verran eroa ihollasi

7. Hurraa kuivia huulia
Kuten edellä keskustelimme, EPSOM -suolaa voidaan käyttää loistavana kuorintakoneena ja voi auttaa poistamaan kuolleen ihon myös huulistasi.
Tarvitsemasi asiat: yksi teelusikallinen Epsom -suolaa, öljy hyytelöä
Ohjeet:
Sekoita Epsom -suola ja öljysyytä ja hiero tätä varovasti huulillesi jonkin aikaa pyöreällä liikkeellä.

Poista se nyt ja kosteuta huulet rauhoittavalla balsamilla

Vihje: Kuivat huulet tarvitsevat paljon TLC: tä ja Epsom -suolan käyttäminen säännöllisesti kuolleen ihon poistamiseksi voi tehdä ihmeitä kuiville ja halkeileville huulille

8. Kesän ihonsuojaus
Asiantuntijat ehdottavat, että Epsom -suolakylpy tai puhdistusaineenanullnull

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *