ennen kuin tiedät sen, talvi hääpäivä on täällä! Olet löytänyt täydellisen mekon itsellesi, ja bridesmaidit alkavat muutoksia heidän puvuissaan. Nyt on aika tehdä lopullisia päätöksiä talvi häät Tuxedo miehille hääjuhlillesi. Groom-groomsmenista, meillä on peitetty!

1. Koordinoivat tuxeja hääjärjestelmän ja värein kanssa.

Se on yhteistä, että miehet käyttävät bridesmaid-mekkojen ja kukkakimppujen värejä. Valitse hallitseva sävy ja käytä sitä tuxedo-liivit, taskujen neliöt tai siteet. Häätyylisi voi myös heijastua boutonnières. Pyydä kukkakauppaa sisällyttämään pieniä lumihiutaleiden viehättäviä kukkien tai käyttämään piikkiä Holly Bloomsin sijaan talvi häät.

2. Lisätietoja TUXEDOS-laitteesta.

Toki kaikki miehet ovat matching, mutta se ei tarkoita, et voi olla hauskaa lisäosia, keuliminen ainutlaatuinen tyylejä. Anna jokaisen kaveri käyttää suosikki rock-bändinsä t-paita pukupaitaan tai flaunt funky pari sukkia. Tehdä ulkona kuvia seremonian jälkeen? Anna jokaisen henkilö käyttää lämmin pipo näyttää suosikki urheilujoukkueen logo. Nämä luovat mieleenpainuvia, rehellisiä hääkuvia ja anna miehille hauskaa pukeutua.

3. Valitse kankaat, jotka ovat parhaita talvi häät Tuxedos.

Tigh-weave tuxedos valmistettu villan seoksista, tweed, murskattu sametti tai polyesteri ovat erinomaisia ​​valintoja viileisiin säätilaisuuksiin. Nämä kankaat ovat luonnollisesti raskas, pitäen morsiamen puolueen miehet lämpimänä ja viihtyisinä päivän tapahtumissa.

4. Flaunt Classic Winter Wear Teux.

Paras osa talvimyydistä lisää näitä ikonisia, tyylikkäitä extratia. Me rakastamme näkemään sulhasen, joka kulkee ja tapahtumasta sametti vuorattu talvi poncho tai räätälöity päällyste. Talvi häät Tuxedokset näyttävät myös teräväksillä, mustalla Derby Hat, villa Top Hat tai Felt Fedora.

5. Anna sulhanen erottua miehille.

Lopuksi sulhanen hääpäivä näyttää koordinoida groomsmenin kanssa, mutta niillä on muutamia keskeisiä eroja, jotta hän voi erota päivänpäivänä. Suljeen liivi voi sopia morsiamen mekon sävy, tai hän voi valita erilaisen takkityylin. Usein sulhanen neliö tai boutonnière koordinoi morsiamen kimppuunsa yhdistää heidän ulkonäköään.

Oletko valmis tekemään talvi häät Tuxedo-päätökset? Selaa Jimin muodollista kulumista lisää ideoita ja koota katsomaan hääjuhliesi kanssa suurella päivällä.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *