Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Budjettisuunnitelma Fashionista tarjoaa tämän materiaalin vain tiedoksi. Näitä politiikkoja voi muuttua. Ota yhteyttä myymälään suoraan nykyisille palautuskäytännöille.

Eddie Bauerin paluupolitiikka

Eddie Bauer on ongelma korvaus alkuperäisessä takaisinmaksun tyypissä, jos et ole täysin tyytyväinen ostoon. Täydellinen hyvitys alkuperäisessä takaisinmaksun tekniikassa (lukuun ottamatta lähetystä sekä käsittelymaksua) annetaan, jos palautat kohteita vastaanottoon. Ilman vastaanottoa, vaihto- tai kauppatavaraa luotohistoria annetaan. Kauppiaiden luottotietoja voidaan soveltaa mihin tahansa Eddie Bauer -hankkeeseen myymälöissämme verkkosivuilla tai puhelimitse.

Eddie Bauer: online-palautuspolitiikka

Jos sinulla on kaikenlaista aikaa, et ole täysin tyytyväinen ostoon, vain vaihtavat sen tai palauttamaan meille palautusta (tai kauppatavaraa, riippuen maksun tyypistä). Tuotteet voidaan palauttaa prepaid-paluumerkin avulla, postitse tai mihin tahansa Yhdysvaltoihin Eddie Bauer Storeen. Kuitti: Täysi hyvitys alkuperäisessä takaisinmaksun tekniikassa (lukuun ottamatta lähetystä sekä käsittelymaksua). Ei kuitti: vaihto tai kauppatavaraa. Kauppiaiden luottotietoja voidaan soveltaa mihin tahansa Eddie Bauer -hankkeeseen myymälöissämme verkkosivuilla tai puhelimitse. Lahjakortti: Voidaan vaihtaa tai palauttaa kauppatavaraa.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *