Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Sinun pomosi vain ilmoitti sinulle, että hän lähettää sinut Japaniin ensi viikolla. Tai tajusit tänään, että perheesi yhdistäminen Nebraska, suunniteltu kolme kuukautta sitten, on tänä viikonloppuna. Kummassakin tapauksessa alkuperäinen jännitys ja jännitys antaa nopeasti paniikkia – koska retkiä ovat stressaavia.

Joten siru pois tästä stressistä torjumalla yksi aihe, joka on erityisen hankalaa budjetitilaa varten: kuinka pakata meikkiäsi. On tarpeeksi vaikeaa viettää arvokkaita penniäsi kauneuden tuotteisiin, mutta sitten riski tuhoamaan heidät rannalla viikonloppu … verenpaine on vain ajatella sitä.

Kuinka pakata meikkiä matkustaa

1. Sijoittaa monivalvoja

Olen joka tapauksessa suuri fani monitoimilaitteista, mutta he todella osoittavat arvonsa matkoilla. Sinulla on rajoitettu tila loppujen lopuksi. Miksi tuoda kaksi erillistä tuotetta, kun yksi tekee tempun?

Pehmeä pyyhkäisypuhdistus ja väriaine, 24 dollaria, hoito ihonhoito

Pehmeä pyyhkäisy on lempeä meikkipohja, puhdistusaine ja väriaine kaikki yhdessä. Ja toisin kuin puhdistusgeeli joka tulee purkissa, se on erittäin helppo kaataa tätä kamaa pienempään, matka-kokoiseen astiaan.

Triple Threat Color Stick, 36 dollaria, kukoistaa Cautemettics

Käytä kolminkertaista uhkaa lisätä vedenpitävä, pitkäikäinen väri kasvoillesi, huulillesi ja kehoon. Joten se on punastuminen ja huulen väri yhdessä, ja siinä on sisäänrakennettu sekoitusharja.

2. Jätä silmälasit kotiin

Sinun ei tarvitse luopua eyelineristä kokonaisuudessaan lomasi, mutta sinun pitäisi jättää kyniä ja värikynät kotona. He voivat rikkoa, sulaa tai muuten tehdä jättiläinen sotku asioita meikkipussissasi. Ja jos silmä lyijykynä pysyy kotona, sinun ei tarvitse teroitinta.

e.L.f. Flat Eyeliner Brush, $ 3, tavoite

Sen sijaan tuo pimeä varjo ja eyeliner-harja. Voit joko investoida eyeliner-pottiin tai käyttää tumminta sävyä, joka on jo oma paletti. Voit muuntaa jauheen varjosi toimivaksi vuoraukseksi, vain saada harja märkä ennen kuin dab se jauheessa. Näin jauhe menee sileäksi ja pysyy missä haluat sen. .

Tarte Clay Pot Eye Liner, $ 21, Sephora

Jos varjo-käänteinen linja ei ole tarpeeksi rohkea, kokeile matkustaa vedenpitävällä märällä vuorauksella. Tämä ainakin varaosia, että sinulla on riski sulatettu goo on sisäpuolella matkatavarasi.

3. Purista ilma ulos säiliöistä

Lentokoneiden paineen muutokset voivat aiheuttaa shampoo-pullojen räjähtää joko lennossa tai heti kun avaat ne. Tämä ongelma on tuore mielessäni, kun post-bb kerma räjähdys, joka jätti tahran siskoni kylpyhuoneen mattoon. Vältä tätä hämmennystä ja tee mitä voit puristaa ylimääräinen ilma näistä säiliöistä.

4. Kaksoisnapsauta nesteet

En tiedä sinusta, mutta en ole koskaan tavannut matkustuskokoista konttia, joka ei vuoda. Pidä sotku vähintään kaksinkertaisella käärimisellä, mikä on nestettä siinä. Voit käyttää zip-top-pussia jokaisen säiliön ympärillä, mutta se vie paljon tilaa (jota luultavasti sinulla ei ole). Toinen vaihtoehto on lisätä tiukka muovikelmu jokaisen säiliön ympärille. Jos jotain vuotaa, nakata muovikelmu ja pese säiliö pois päältä.

5. Valitse irralliset jauheet kompaktien yli

Painettu kasvojauhe ja luomiväri voivat murtaa ja murtaa lennossa. Ja nestemäinen meikki voi räjähtää – katso edellä kuvattu BB Cream Incident.

Bare Minerals Loose Powder Mineral Foundation, $ 31, Sephora

Löysä jauheen kylpyamme vie enemmän tilaa, mutta se on vähemmän hauras kuin puristettu jauhe ja vähemmän sotkuinen kuin neste.

6. Muista säännöt

TSA: lla on myös pakata meikkiä. Virasto rajoittaa sinua yhden kvartsikokoisen nesteen pussiin, kun jokainen neste on 3,4 unssia tai vähemmän. Jos tarvitset kertaus, tarkista virallisia TSA sivu täällä.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *