5 Helppo puolueen asuja lomalle

Puoluekausi on palannut ja se on täydellinen aika juhlia hämmästyttävää vuotta 5 helpon puolueen asuja miehille ja naisille tällä lomakaudella. Kaikilla juhlilla, perheen kiitospäivän Potlucks joulu- ja uudenvuoden toimistojuhliin, tarvitset jotain mukavaa käyttää ilman kaikkia hälyttä.

Olemme pyöristäneet näitä kulutettavia puolueen asuja miehille ja naisille kokeilemaan lomakautta.

1. Velvet murskata. Tämä on kausi pukeutua jotain hienoa ja ylellinen sametti voi tehdä tempun upping sinun tyyli ante. Musta, keskiyön sininen, Maroon sopii erinomaisesti lomille ja ne näyttävät hyvältä kenellekään. Ei kilpailua täällä, molemmat miehet että naiset voivat käyttää sitä räätälöityinä sopivina pukuina tai parvettitakki suosikki farkut.

2. Siirry LBD & TUXEDO. Loma-osapuolen pukeutuminen ei ole koskaan täydellinen ilman LBD: tä (pitkä musta mekko) naisille ja viivattu tuxedo miehille, koska klassikot eivät koskaan koskaan mene ulos tyylistä. Sisällytä metallisuutta tai pitsiä LBD: ssä ja kuvioidut keulapakkauksesi mukautetun tuxedoun kanssa vähän flairille.

3. Klassinen valkoinen. Lomat, sinun ei välttämättä tarvitse saada jotain uutta. Jokaisella naisella pitäisi olla terävä valkoinen mukautettu shirtdress käyttää ympäri vuoden. Voit yksinkertaisesti jazzin sen laajalla koristeltu hihna, leveät housut ja punaiset korot. Miehet voivat mennä klassikkoon valkoisella takki ja kaikki musta paita / housut ensemble.

4. Vibrant vibes. Viihdyttävät värit voivat pelottaa joitakin ihmisiä, mutta lomajuhlat ovat hauskaa mennä rohkeasti tyylillä. Miehet voivat käyttää punaista tai violetti blazer, jossa on laivastonsiniset housut ja naiset voivat huomata pitkähihainen virtaava punainen tai vihreä mekko tai housu puku kuin juhlasi koko yön. Hyvä asia on, voit jopa kierrättää leningit kun kesällä tulee pariksi ne teidän mukavat jalkineet valinnan kuten espadrilles, Birkenstock tai gladiaattori sandaalit.

5. tyylikäs takki tai villapaita. Meidän takki ja villapaita eivät ole valmiita pitämään sinut lämpimänä, nykyään he ovat tyylin nitoksia, joita voit lisätä puolueen asuisi. Katso viileältä räätälöidyssä villakuoressa, jossa on lausuntopaita tai satiinipusero, nahkahousut tai laiha farkut ja saappaat loppuun tyylikäs tyyli. Neulepuserot voidaan kerrostella miehille napitettua paita ja kuluneet naisten liukupuku.

Tärkeintä loputon osapuolten kanssa on yksinkertaisesti nauttia joka hetki ja vaalia kaikki muistot, joissa pidät rakas. Joten saat puolue alkoi!

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *