Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi koostua affiliate-yhteyksistä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Ottaa “mitään käyttöä” on tyypillinen vaivaa tyypillisistä naisista. Ehto saattaa esiintyä odottamattomasti – kuten 75 min, ennen kuin lähdet mustan tiilipuolueen, johon osallistuivat kaikkein ylellisimmät kaverit. Tai, se voi olla tylsää, että käsittelet päivittäin.

Hauska asia on, että minulla ei ole mitään käyttöä. Meillä kaikilla meillä on kappaletta esineissä, jotka ovat ehdokkaita muodikkaita asuille. Kyllä, se vie hieman innovatiivista uskoa tehdä uusia, tyylikkäitä sarjoja vanhoista, tuntemattomista häviäjistä – kuitenkin se voidaan varmasti tehdä.

Kiehtoi? Erinomainen. Kokeile näitä 6 ehdotuksia sekä hankkia joitakin tuoreita poimureita pukeutumatta sijoittamatta penniäkään.

Kuinka säilyttää kaapissa

Oletetaan tuore

Oma vaatekaappi toimii vain, jos saat uuden ulkonäön vanhoihin vaatteisiin, ja tämä ei ole kovin helppo tehtävä. Heti kun määritämme, että olemme tehneet tämän cowl-kaulan takki tai Polka Dot -housut, on vaikea uskoa eri tavoin.

Tee parhaansa varata kaikenlaisia ​​ajatuksia siitä, mikä on trending. Sen sijaan keskittykää sekoittamiseen sekä sovitukseen. Täsmälleen miten voitainen kaulan ulkonäkö kykeni hame? Tai voisitteko päivittää ne housut käyttämällä niitä nykyaikaisella silkkipainikkeella?

Puhelin PAL

Trusty hyvän ystävän (tai kaksi!) On helppo tapa saada uusi ulkonäkö vanhoihin tavaroihisi. Tervetuloa gal-kavereihisi sekä lähetä heidät suoraan vaatekaapiin yhdellä tavoitteella: koottu asu, jota he eivät ole koskaan nähneet sinua.

Mahdollisuudet ovat, kuten muutamia niistä uusista vaatteista. Jopa paljon parempi, aloitat ajattelevat taiteellisesti erilaisia ​​muita upoisia pukuyhdistelmiä.

Tee se puolivälistä tehtävää

Varastointilaitteen osto on toiminta, joka vie aikaa ja myös tilaa. Jos olet ryntänyt tai hajamielinen, lopetat vahvistaen ajatuksen, että sinulla ei todellakaan ole mitään kulumista.

Tyhjennä kalenterista puolivälissä päivää ennen kokeilemista. Voit myös kaataa itsellesi lasillinen punaviiniä ja myös juusto kierroksilla kätevä. Tee iltapäivä (älä vain pudota punaviiniä).

Mennä syvälle

Et voi ostaa vaatekaapin tehokkaasti nopeasti tarkisteella. Sinun täytyy saada alle farkut sekä paidat, puserojen takana, sekä seinäkiinnikkeiden neuletakkien välillä. Se on maaginen minuutti, kun löydät vanhan suosikin, että olet laiminlyönyt.

Mene syvälle kaappiin, samoin kuin sinä varmasti korvataan.

Käytä räätälöityä

Suunnittele vaatteiden pinon kehittämistä, jotka tarvitsevat pukeutumisen kosketuksen. Jos sinulla on varusteita, jotka ulottuvat kaikkiin virheellisiin paikkoihin tai hihoihin, jotka peittävät parhaat renkaat, nip ja tuck saattaa tehdä kaiken eron.

Jotkut kappaleet voidaan jopa torjua pukeutumista. Ehkä liian lyhyt puku on paljon parempi toimi ylhäältä. Tai luultavasti nämä housut voivat selviytyä Caprisin kanssa.

On syytä hinnoittelua näitä muutoksia, koska ne saattavat olla halvempia kuin hankkivat upouusi. Ja myös lopputulos on varmasti kappale, joka on täysin erillinen.

Säilytä kausivaihtelu

Vaikka et pysy kausittaisessa ympäristössä, se auttaa pyörittämään vaatteita samoin kuin kaapissa. Kyllä, se on menetelmä mielen – kun et pidä jotain joka päivä, sinulla ei ole mahdollisuutta saada väsynyt sen kanssa.

Tee käytäntö nyrkkeilyä pari asiaa joka kausi ja myös asettaa ne varastotilaan. Seuraava kausi, kun vedät nämä laatikot ulos varastosta, vanhoilla vaatteilla on varmasti uusi tunne heille.

Ostatko kaapin? Jaa ihanteelliset vinkit kommentteihin!

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkastele postilaatikkosi tai roskapostikansiota vahvistamaan rekisteröinti.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *