Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Sabina arviot tuote, joka korjaa hiukset, joka on tuhoutunut kemiallisella käsittelyllä, $ 8.29- $ 8.75You tietotaitoa ohjeita valkaisuainetta paketteja ja peroksidia pulloja kertoa ne ole tarkoitettu käytettäväksi kemiallisesti käsitelty hiukset ja miten ohjeita laatikot hiukset Retirs kertoo, että heidän ei pitäisi koskaan käyttää valkaistuissa hiuksissa?

No, osoittautuu … he eivät ole tosissasi! (Kuten äskettäin oppinut kovaa tapaa.) Olen hiustuotteet Junkie ja tämä ei ole ensimmäinen tai edes toinen kerta, kun tein jotain huomattavasti tyhmä hiuksiani ja päätyi kyyneleihin. Tällä kertaa hiukset muuttuivat ruosteiseksi oranssiksi rapeiksi tavaksi ja hyvä viisi tuumaa oli katkaistava.

Nyt olen voinut lopulta oppia oppitunti tämän katastrofin jälkeen ja joutui turvautumaan Britneyyn, jos tämä todella ihmeellinen tuote ei ollut tullut ja pelasti päivän.

Loreal Enhanced Formula Inal Hiusten kiinnitin on joukko kuusi pilleria, pullo vetistä nestettä, joka on oudosti kutsuttu kosteusemulsiona ja kehittäjäpullo sekoitetaan pilleri kosteusuosion liuoksella. Asetat sen hiuksiin ja ensimmäisen käytön jälkeen (pakkauksessa on tarpeeksi pillereitä kuudelle käyttötarkoitukselle), alkaa huomata, että tekstuuri ja hiukset ovat parantuneet.

Niin tai nay: absoluuttinen niin.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *