Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

“TBF tarjoaa tämän sisällön vain informaatiotarkoituksiin. Näitä politiikkoja voi muuttua. Ota yhteyttä myymälään suoraan nykyisistä palautuskäytännöistä. ”

Tämä viesti voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Rossin paluupolitiikka: Ross Stores käyttää palautusvarmennusjärjestelmää. Kaikki palautukset ovat järjestelmän vahvistamisen alaisia. Pidä ja käytä kuittiäsi kaikissa palautus- ja vaihtotapahtumissa, koska järjestelmän sallittujen ei-kukottujen hyvitysten lukumäärä on raja. Voimassa oleva kuva-tunnus (kuljettajan lisenssi, valtion valokuvan tunnus, passi tai sotilastunnus) voidaan tarvita ja se merkitään palautusta koskevaan järjestelmään. Huomaa, että järjestelmä voi hylätä palautuksesi.

Palautuksia, myymälöitä luottotietoja tai vaihtoehtoja ei anneta mihinkään käytettäviksi, joita käytetään, kulunut tai muuttunut.

Viisi (5) päivän odotusaikaa vaaditaan käteispalautukseen kaikilla tarkastuksella ostetuista kauppatavaroista.

Täydellinen hyvitys tavaroista (ei käytetty, kulunut tai muutettu), johon liittyy alkuperäinen kuitti 30 päivän kuluessa ostosta, palautetaan samassa maksutarkossa, jossa se ostettiin.

Tavarat palaavat yli 30 päivän vanhempi kuitti vaihdetaan tai hyvitetään myymälän luotolla.

Tavarat Palautukset ilman kuitti edellyttää kelvollisen kuvan tunnus ja palautusjärjestelmän hyväksymä, palautetaan myymälän luottopisteiden muodossa tai vaihdetaan kohteen nykyisessä myyntihinnassa.

Palautuksia ei anneta ohjelmistolla, joka on avattu. Vaihto samankaltaisiksi tavaroille, jos ohjelmisto on viallinen.

Säilytä lahjakorttien alkuperäisen rekisterin kuitti. Kadonneita tai varastettuja lahjakortteja voidaan korvata vain jäljellä olevan tasapainon arvoon esittämällä alkuperäinen vastaanotto.

Palautuksia, myymälöitä luottotietoja tai vaihtoehtoja ei anneta valituista kauppatavaraa ilman kuitti. Liput voidaan myös vaatia Valitse luokat. Jos haluat luettelon valitsemasta luokat, katso kuitin edessä tai pyydä kassasi.

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *