Herrasmiehen tyylikäs ja moitteettomat ilmeet alkavat pään varpaisiin tai tässä tapauksessa jopa jalkineiden valintaan ja sen sopivuus hänen asennuksistaan.

Myös sitä ei voida kieltää, että naiset pitävät miehistään hyvin kiillotetut, ei punastuneita, päätä varpaisiin. Koska ei edes tyylikkäin ja moitteeton puvut maailmassa voisi pelastaa miehen merkitsemästä tahmea muoti-viisasta, jos hänellä olisi jotenkin valinnut väärät jalkineet mennä tiettyyn räätälöityyn pukuun.

Siksi on herrasmies herrasmiesvelvollinen oppia monimutkaista taidetta löytää sopivia kenkiä hänen asennettuja pukujaan. Muodollisten jalkineiden tyyliä, kun käytät kutakin tyyliä, ja mikä väri sopii hyvin, mitä värejä miesten puvut ovat välttämättömiä missä tahansa miehessä.

Ensisijainen näkökohta tietyn kengän kulumisen tietyn tyylin sopivuuden määrittämisessä herrasmiehen varustetulla puvulla on molempien elementtien värin koordinointi yhdessä. Onneksi kenkävärin koordinointi sääntö on erittäin helppo muistaa ja seurata.

Herrasmies voi käyttää mustia kenkiä lähes kaiken kaapissa. Kuitenkin musta asennettu puvut ovat yleensä ristiriidassa ruskeilla tai burgundin värillisillä kengillä. Ja vaikka jotkut persoonallisuudet ovat onnistuneesti vetäytyneet mustasta ruskealta, asian totuus on, se tekee paljon työtä.

Valkoisten kenkien osalta on parempi parittaa näitä kevyillä räätälöityillä pukuilla ja edullisesti kuluneet päivällä. Puuhiili- tai tummanharmaaiset kengät voivat myös toimivat hyvin käytännöllisesti katsoen kaikessa herrasmiehen kaapissa; Vaikka mustat muodolliset kulut, kuten tuxedo ja musta ja sitoa puku, on parasta pitää mustat kengät.

Yleensä tummempi jalkineiden varjo, muodollinen se on.

Samaan aikaan muut trendikäs kengät, kuten oliivinvihreä ja sinappi värillinen jalkineet suurelta osin riippuu suurelta osin herrasmiehen yleiskokouksesta. Tällöin temppu on pukeutua toiseen pukeutumiseen, jossa on samanlainen sävy kuin kenkä. Esimerkki voi olla hihna tai ehkä kaulan solmio tai huivi tai tasku-aukio.

Jälleen tämä ilme riippuu myös käyttäjän persoonallisuudesta ja jos hänellä oli riittävästi kumikosta ja pomp vetämään melko epätavanomaisen ulkoasun.

Eteenpäin miesten kenkätyyleihin muodollisille kulumisille. Niistä on olennaisesti yksitoista; Nimittäin, Brogues, Buck Oxfords, Cap-Toe Oxfords, Chukkas, munkkihihnat, Penny Lofers, Tavalliset loafers, Side Gusset, Split Toe Oxfords, Tassel Loafers ja Wing Vinkit.

Kengän tyylillä sopivuus on asennettu puku, kaikki ihminen tarvitsee pitää kengät, riippumatta siitä, mitä väriä tai tyyli voi olla hyvin kiillotettu ja kärjen ylämuoto.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *