Clara Alonso on espanjalainen malli, jolla on määriteltävä laatu – luulemme, että hänellä on todella viileä tyyli. Olemme koputtaneet hänen upeat kultaiset ruskeat hiukset ja hänellä on vihreät silmät. Hän keinutella muoti-maailmaa juuri nyt, kun yksi Victorian salaisista enkeleistä – vuonna 2008 Miamissa hänestä tuli ensimmäinen espanjalainen malli kävellä Victorian salaisessa muotisuunnitelmassa vuodesta 1999 lähtien ja itse asiassa vain kolmas espanjalainen koskaan osallistunut.

Vaikka Alonso oli säännöllinen Espanjan kiitotiet, hän ei toimi ulkomailla ennen kuin hän oli päättänyt opintojaan. Sattumalta hän sattui ylittämään polkuja arvostetulla valumajohtaja John Pfeiffer, joka on aina ylläpitänyt hyviä työsuhteita asiakkaiden kanssa, kuten Victoria’s Secret ja Bottega Veneta. Ulkomailla työskentely alkoi virrata 26-vuotiaalle. Firenzessä vuonna 2008 Diane von Furstenberg palkkasi espanjalainen risteily 2008-9 -kokoelmaan, ja hänet kutsuttiin myöhemmin New Yorkiin kevään / kesän muotiesitykseen, työskentelee myös Custo Barcelonassa, kun hän oli siellä.

Nyt Madridin malli on kävellyt Bottega Veneta, Luisa Beccaria, Brian Reyes, Nanette Lepore, Oscar de la Renta, Tory Burch, Cynthia Steffe, Luca Luca, Diane von Furstenberg, Lela Rose, Prabal Gurung, Abaeté ja lomakeskus 2009 Diane von Furstenberg. Hän voitti L’Oreal Best Model -palkinnon syksyllä / talvella Cibeles Madridin muotiviikolla vuonna 2010, ja hänet nimitettiin GQ Espanjan parhaaksi malliksi. Clara tuli kasvoiksi Agua Fresca de Rosasille ja ilmestyi televisiomainoksessa tuoksulle Alfonso Domínguez. Hän on tehnyt alusvaatteiden kampanjan arvata, ja tähdellä Ax Armani Exchange hänen maanmiehensä ja seuraavassa mallilla NY Stable-Mate, Alejandra Alonso.

Claran etuja ovat kirjoittaminen, piirustus ja mikä tahansa musiikki – joka on onnekas, koska hän on suhteessa David Feito Espanjan Rock Band El Sueño de Morfeo. Rakastamme lukemaan bloginsa osoitteessa http://blogs.vogue.es/clara-alonso päivityksistä siitä, mitä hän tekee ja yllään tai kauneuden neuvonta ja tee-se-itse ideoita. Esimerkiksi siitä, miten hän saavuttaa ylimääräiset paksut silmäripset: “Käytän ripsiväriä, ja ennen kuin se kuivuu, laitan löysä jauhe minun ripset ja jälleen ripsiväri”. Hän on kirjoittanut tätä blogia kahden vuoden ajan, ja mikä tekee siitä erityisen meille, on hänen nuorekkaansa ja maun yksinkertaisuus.

On sanottu, että Clara Alonsolla on sultry kauneus, joka sopii alusvaatteiden mallinnukseen, mutta uskomme, että hänen tyyppikäytönsä ja hänen älykkyytensä antaa hänelle mahdollisuuden läsnäolo mallin lyhyen uran ulkopuolella.

Betty Barclay

Clara Alonso Vogue Espana

Clara Alonso GQ Venäjälle

Valokuvaaja chris colls for elle vietnam

GQ Venäjä valokuvaaja Danil Golovkin

Kuvaajalla eric broms for elle ruotsi

Clara Alonso Street Style

Chill aikaa auringossa, kuten me kaikki tiedämme sen pitäisi olla malli

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *