Huolimatta heidän hullu suosio ja monitoimilaitokset, et todellakaan näe minua yllään liian paljon painettua denim tätä blogista. (Muutamia esimerkkejä ovat kuitenkin täällä, täällä, täällä ja täällä.) Vaikka rakastan innovaatiota, joskus henkilökohtainen tyyli on vain hieman parempi. Hienovarainen.

Olen pitkään ollut Paige Denimin fani, erityisesti verdugo-ultra laiha farkut. Kun he lähettivät minulle sulkatulostusversiota minulle kokeilemaan, minut vedettiin välittömästi ainutlaatuiseen mutta ei-täysin yli-top-tulostukseen.

Denim

Voi, venyttää denim. Miten rakastan sinua? Haluan laskea tapoja … 98% puuvillaa ja 2% elastaania tarkoittaa, että klassinen denim tuntuu hieman antamaan. Tulostusmenetelmä näillä farkuilla antaa heille myös sametti-kaltaisen tunteen kosketukselle, mikä, jos pyydät minua, ei ole koskaan huono asia. Nämä ovat pohjimmiltaan jean-leggingsit, mutta niillä on klassinen 5-taskutyyli ja keskipitkä 8 tuuman sisäänpääsy.

Sopiva

Nämä ovat laiha, laiha farkut. Vyötämällä näitä ensimmäistä kertaa oli melko kokemus, mutta kerran painoin heidät ja otin muutaman lunges asunnon ympärillä, tunsin hienoa (hellooooo elastaania!). Ne ovat ultra-asennettu alas nilkkaan, mikä tekee niistä täydellisen tucking-saappaat ja polvi-korkeat saappaat kylmikoissa kuukausina.

STOLING HUOMAUTUKSET

Tunnet minut, rakastan asuntoja ja hyvä napin alas. Nautin tulostusta sekoittamisesta, mutta huolimatta siitä, että tämä malli on heikompi, se on ehdottomasti kiireinen. Tästä syystä pidin kaiken muun näyttämässäni alhaisella avaimella: pehmeä oliivipaita, hopea asuntoja ja hieman punaisesta huulillani.

* Farkut olivat brändin lahja.

[Kuvat: Amanda Boyce]

Saatat nauttia lukemisesta:

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *