Hard Times Cloett Limited on englantilainen vaateyritys Hertfordshirestä, joka on tunnustettu vuonna 2011. Se on tehnyt yhteistyötä joidenkin taiteilijoiden monien lahjakkaiden kanssa rakentaa hämmästyttävän monipuolinen vaateyritys. Älä kuitenkaan mene lankaan, tällä yrityksellä on ollut kohtuullinen osuus “vaikeista ajoista”, mutta kaikki valloittivat ja ratkaistiin kovan työn ja omistautumisen kautta; Kaiken kaikkiaan yrityksen tekeminen vieläkin isommaksi ja paremmaksi kuin koskaan ennen!
Ohjaaja ja toimitusjohtaja Matthew Crooks sanoo: ”Vuoden 2013 aikana yritykseni kokenut valtavan menestyksen. Osallistuimme joihinkin suurimpiin Ison -Britannian festivaaleihin, tapasimme todella merkittäviä ihmisiä, myimme tuhansia vaatekaappeja tuhansille ihmisille ympäri maailmaa ja löysimme turhia lahjakkaita henkilöitä. Meillä on myös vaikein haaste, koska joulukuussa 2013 saimme hakkerointia. Tämä vei minut pimeään paikkaan, mutta rakkaudella ja tuella se on pakottanut minut tekemään tästä yrityksestä vielä suuremman ja paremman. ”
Yhtiö miettii, että ihmiset voivat päästä eroon täysin rajoituksistaan ​​ja nousustaan, aivan kuten he tekivät, supressaaen ”vaikeita aikoja”.
Vaikutukset tulevat mytologiasta, villieläimistä ja tatuointimalleista puhumattakaan keskittymisestä parempaan laadukkaan vaatteisiin, räätälöityihin tileihin, korkeimpaan asiakaskokemukseen.
Tämä on vaatetusyritys, joka on jatkuvasti suuntautunut uusiin horisonneihin ja etsimään seuraavaa muottia, joka vapauttaa kokonaan.

0/5 (0 arvostelua)

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *