Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Historiassa amerikkalaisten muoti on ollut paljon kiehtovaa, vaikutusvaltainen, lahjakkaita naisia, jotka innovoida ja luoda maksamatta muodista. täällä budjetti Fashionista haluamme korostaa vain muutamia niistä kansallisille naisten History Month. Olemme tulleet pitkälle, vauva!

Diane von Furstenberg: TBF naiselle Viikon kansallisten Naisten History Month

Yksi tällainen nainen on Diane von Furstenberg – nimen tunnetuksi suurelle yleisölle, vaikka emme tiedä, miksi me sen tunnemme. Alkuperä hänen Fameen 1970- -kietaisumekon hän keksi, että hyökkäsi muotiin voittoisan tavalla ja koskaan lähtenyt. Diane tehty, yksi rohkea aivohalvaus, pysyvä muutos tavalla: tapaukseen hän suunnitteli yhden kannet Behemoth kirja: muoti A-Z, yleiskuvan arkistojen museossa Fashion Institute of Technology.

Tässä hän on kannessa Newsweek päällään yksi hänen erityinen mekkoja, jossa kansi: Rags ja rikkaudet Newsweek kutsui häntä eniten myyntikelpoisia nainen muodissa katsoessaan, että Coco Chanel …

Nämä Wrap pukeutunut täyttänyt aukon markkinoilla; ei ollut leningit monipuolinen tarpeeksi käyttää töihin päivällä ja sitten cocktaileja ja tanssia yöllä. Wrap mekko oli aamusta iltaan, helppo käyttää mekko, sen lisäksi, että imartelevaa useimmille vartalotyypeille.

Perus puuvillamekko tahansa määrän kuvioita, pian kaikenlaisia ​​amerikkalainen nainen oli yllään yksi. Se on rypytön pelipaita materiaalia tehnyt siitä parhaiten matkakumppani ja helppous sen suunnittelu kutsunut sinut vetää sen päältä oman pää- kaksi myyntipisteissä ihanteellinen linjassa naisten seksuaalisen vapautumisen liikettä. Jos mekko on koskaan ollut symboli liikkeen, -kietaisumekon on sitä.

Täällä, kuvaus alkuperäisestä ohjeesta peräisin Etsy shoppailijat

Päällä läppä ~ ”Diane von Furstenberg sanoi”tuntuu naisen …. pukeutua mekko!” Sitten hän eteni suunnitella sellainen ihanan puettavat mekkoja, jotka tekevät haluat käyttää hänen mekkoja yötä päivää!” ”Front kääritty puku, kolme tuumaa (7,5 cm) alapuolella puolivälissä polven tai illalla pituus, helman kanssa kerääntyi varustettu liivi, on kaula-aukko bändejä, liitteenä tie päättyy ja taskut sivusaumat. Hihaton tai lyhyet hihat, pilkata holkki bändi.”

Von Furstenburg oli tytär holokaustin perhe, joka kuitenkin on esitetty etuoikeus ja tunnetusti naimisissa 20 Prince Egon von Furstenberg, tulossa prinsessa ja amerikkalainen yhteiskunta kulta, tunnettu hänen silmiinpistävää ulkonäkö ja tyylikäs tyylitajua. Ei ihastuvat yksinkertaisesti prinsessa ja äiti kaksi lasta tuotti pian, von Furstenburg alkoi tutkia hänen kiinnostuksensa vaatesuunnittelua. Hän opissa italialaisen neulominen ja designyritys ja sitten luonut oman ensimmäinen kokoelma, jota tukee rahoituksen $ 30,000 isältään. Legendaarinen -kietaisumekon oli tuote tästä kokoelmasta, ja heti lähti suosiotaan.

Vuoteen 1976, suunnittelijan yhtiö tuotti yli 20000 näistä kääri leningit.

Vuoteen 70-luvun lopulla, markkinoiden oli tullut oversatured kanssa mekko, ja kysyntä pysähtyi vielä hälyttävä. näiden vuosien aikana, Diane oli myös tunnettu musta pusero nimeltään Angela nimetty musta aktivisti Angela Davis, että me profiloitu täällä viime kuun ominaisuus musta naisia, jotka ovat tehneet pysyviä vaikutuksia muotia.

1980-luvulla se voi olla ajateltu, että von Furstenburg ammattiin muodissa oli ohi. Tässä vaiheessa eronnut, hän muutti Eurooppaan ja aloitti ranskan kielen kustantamo ’Salvy’. Hän myös taisteli kovaa henkilökohtaista taistelua löytämisen suun syöpä. Onnistuneen hoidon, että 80-luvun lopulla hän alkoi työskennellä kanssa QVC, verkkokaupoissa verkko, ja myi tuotteitaan nimityksellä “Silk hyödykkeet. Vanavedessä tämä menestys, hän muutti takaisin Yhdysvaltoihin.

Hänen saapuessaan kotiin Yhdysvaltoihin vuonna 1990 samaan aikaan uudenlaista kiinnostusta wrap Dress- von Furstenburg huomasi sen päälle puettuna kaikenikäisille naisista oli perinyt perheen tai poimitaan yksi ulos vuosikerta tallentaa. Päättäessään aika oli oikea, hän käynnistää uudelleen mekko ja hänen brändin alla DVF. Mekko alkoi myydä ja taas oli huulilla muotimaailmassa. Kuvattiin elokuva tähdet, ohut naiset, kurvikas naisia, rikkaita naisia, köyhiä naisiin mekko pysyy symboli naisten valtaa.

Se ei ollut alkuperäiseen menestys -kietaisumekon että Diane von Furstenberg tuli muoti-ikoni, vaan hänen pysyvyys, kekseliäisyyttä, kovaa työtä ja reemergence osaksi muotimaailmassa epäonnistuttuaan pitää hänet menestyksestä afloat- se oli silloin, vuonna YeArs jälkeen mekko ei pystynyt ylläpitämään yritystään, ja kieltäytyi luopumaan, että hän ansaitsi hänen paikkansa muotihistoriassa.

Kun hän sanoo itseään: “En ole vielä tavata nainen, joka ei ole vahva, ja jos minulla on jotain roolia muotissa, on auttaa naisia ilmaisemaan tätä voimaa.”

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *