, koska puhun O’Reillyn työkalujen muutoksessa tänään (olen viimeinen puhuja), ajattelin, että minun pitäisi lähettää jotain kirjaa … joten minä Palasi Google-teoshakuun hyvin ja löysi tämän helmikannen:

Hän oli hyvin pukeutunut; Mikään Grande Dame, en Toilette de Soir, hänen kanssaan, kun hän sai ystäviään. Hänen tummanvärinen puku oli korkea lähes kaula, jossa hihat pääsevät kyynärpäälle, yksi rivi kauniista pitsistä putoaa takaisin patsasreunasta ja muotoiltujen käsien yli. Rikas kerma “Rose de Provence” oli hänen ainoa koriste. Hän näytti pimeältä ja varjoiselta, mutta loistava, – niin pehmeä brilliancy, jonka kanssa kukat kiiltävät, kun he käärmevät pimeässä vihreässä lehdessä, alle itäisen yön kuunvalon alla.

Se on pahoillani hänen paljon, joka rakastaa liian hyvin Maria Grant (1879) ja luulen, että minun on ehkä ladata sen ja lukea koko asia, vain niin voin ymmärtää tämän rivin:

Donna on ollut Gentianella (en saa häntä kutsutaan bluestockingiksi) vuosia; Ja hän voisi kertoa hämmästyttäviä asioita! Miksi hän on usein tieteellinen!

Mikä on Gentianella, että se olisi ristiriidassa bluestockingin kanssa?

Kirjan otsikko on HMS Pinafore, BTW, jota en tiennyt, ennen kuin minä googled se (olen penssian henkilö, minä). Ja kuva on yhdeksännentoista vuosisadan muodista: koira. Mene ulos ja tutkia.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Secret Live of Mekot # 14March 27, 2008With 80 kommenttia
Secret Live of Mekot Vol. 8Sept 13, 2006
Secret Live of Mekot Vol. 7August 30, 2006Kaikki 35 kommenttia

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *