ilmeisesti hartiat olivat todella uupuneet siitä, että heidät jätetään pois tästä koko “trendi”, joten he kokoontuivat ja päättivät tehdä jotain asialle. He halusivat olla paljon enemmän kuin vain odotettu kangas pyöristettynä käsivarsidemme yläosasta. Heillä on paljon enemmän potentiaalia, ja he ymmärsivät sen. Katsokaa vain Nordstromin uusia saapumisia ja näet, että ne eivät sekoita. Saattaa olla jotain tekemistä koko kauden pitäminen heidät leikattiin kokonaan pelistä …

Veronica Beardholli Puff ottaa pusero

A.L.C.Galen -leveät jalkojen farkut

Lopputulos on turvonnut hartiat, ja olen kaikki, etenkin syksyllä. On luontainen käsitys, että kylmän sääolosuhteiden vaatteet ovat paljon väsyttävämpää kuin kesävaatteet, mitä sen hauskoilla aurinkokipuilla ja strappy -sandaaleilla ja mitä tahansa. Mutta sitten syksy muoti lyö takaisin turvonneella otoksella ja osavaltioiden tarkistusmatkalla. On mahdollista käyttää jotain sopivaa sääolosuhteisiin ja tuntuu, että keinut jotain hauskaa ja tuoretta samanaikaisesti.

Madewell -nahkapäällysteinen solki hihna

Pelle -modabayerikoristeinen liukumäki

Ja kyllä, siellä on pieni viktoriaaninen romaani jälkimaku – mutta mielessäni, joka vain myötävaikuttaa trendin naisellisuuteen ja rakenteeseen, ja tiedät, etten ole arka näistä asioista. Lisäksi, jos vaihdat mielen keskipäivää ja päätät, että tiedät mitä… valitset sen sijaan väsyneitä hartioita, heitä vain bleiserille (voinko ehdottaa tätä tai tätä) ja se on kuin sinulla on … kirjaimellisesti mikä tahansa muu paita.
Yhdistettynä rapeaan housun tai tilavan hameen kanssa, turvotettu ottelu on vastaus jokaiselle, joka pelkää peruspainiketta alaspäin. Mene eteenpäin ja huolestu.

Argento vivo etumatkankorvakorut

Tory burchlee radziwill pieni nahkainen laukku

Etsitkö paljon enemmän puff -vaihtoehtoja? Peep alla olevan suosikkini!

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *