Jen osoitteessa Momspaatterns.com lähetti minulle tämän linkin – oh, yay uutuus vedostaa aurinkoa, varsinkin kun sää lämpenee. Jos minulla olisi valtuudet (ja minun on myönnettävä, olen yleensä, ainakin kun se tulee mekkoihin) En haluaisi mitään, mikä ei ollut romaani jollakin tavalla muistopäivän ja tiistaina työpäivän jälkeen.

Tämä tietenkin on stellar-esimerkki – yksinomaan pääntie laittaa sen kyseiseen luokkaan, mutta taskut antavat sen paeta nopeutta.

Se on lueteltu Marie92001, ja aloitustarjous on noin 50 dollaria juuri nyt – mutta se päättyy 27., joten paljon aikaa saada tarjouksesi. Se on B34, ja kuljetuskustannukset ovat vain 6,95 dollaria – i * do * niin kuin Myyjät, jotka pitävät merenkulun alhaisena. Ei ole mitään pahempaa kuin unohtaa tarkistaa ja sitten selvittää, että merenkulku on kaksi kertaa ensisijainen postin kiinteä laatikko postimaksu!

Joka tapauksessa tähdet ovat varmasti yhdenmukaisia ​​tähän mekkoon – olen puoliksi houkutteleva aloittaa Googling Solar System Fabric, itse. Tietenkin olla todella geeky, sinun pitäisi olla napin etumekko, jossa painikkeet ovat sijoitettu kuin planeetat … jos se jopa työskentelisi; Minulla on epämääräinen muisto, joka tekee “suhteelliset etäisyydet planeetat” asia neljännessä luokassa, jossa elohopea oli opettajan työpöydällä ja Pluto päätyi olemaan urheilullisen kentän kauas lopussa. Joten ehkä se ei toimi mekko. Mutta eri tavoin kokoiset / värilliset painikkeet luultavasti olisi!

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Kuinka vastata kritiikkipäähän 18, 2008
Tulossa pian: mekko päivässä T-paidat! 25. toukokuuta 2007
Ensimmäinen kangas! 4. kesäkuuta 2008

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *