pitkillä virtaavilla mekkoilla, säärystimillä, pukeutumishousuilla, palazzoilla tai jopa etnisen intialaisen vaatteiden kanssa, nöyrä vastaus kuinka silkki tunika -osan yläosa tulee kautta. Monipuolinen vaatekappale voi olla herkku fashionistalle, joka istuu kaapissa ja odottaa tutkittavaa, vain jos hän osaa käyttää silkki -tunikan yläosaa.
[Lue myös: Manish Malhotran tunikat]

Eri tapoja käyttää tunikan paitoja
Joten ojenna tylsät housut ja tunika, ja annamme sinulle parhaiten käyttää tunikkapaitoja useammalla kuin yhdellä tavalla. Aloitetaan.
Rento sinun
Painettu seksikäs tunikan yläosa voidaan yhdistää puuvillan jäsenneltyihin housuihin rento iltapäivälle. Sinun ei tarvitse yrittää liian kovasti antaaksesi lausunnon, koska tämä ilme, kun sitä käytetään lausunnon kaulankappaleen ja balleriinien kanssa, tekee työnsä!

Repillä denimillä
Voit yhdistää silkki -tunikan yläosat parilla repiä denimejä tai tavallisia farkkuja perjantain pukeutumiseen töihin. Pitämällä kaikki lisävarusteet pois ja käyttämällä myös minimaalista meikkiä, ulkonäkösi olisi hämmästyttävä!

Silkki tunikat festivaaleille
Jotta ulkoasu olisi kevyt ja erittäin rento juhlallisuuksien suhteen, voit yhdistää silkki -tunikan yläosan farkut -housuilla. Silkki -tunikan yläosassa oleva kirjonta on tarpeeksi loistoa juhlimaan juhlia! Tässä on vastauksesi siitä, kuinka tunikkapaitoja käytetään!

Ylisuuret tunikat
Ylisuuret tunikat ovat tyylikkäitä ja täydellisiä käytettäväksi, kun ilmassa on niputa. Voit yhdistää ylimitoitetun kierretyn tunikan yläosan erittäin haute -tavalla, mustilla läpinäkymättömillä säärystimillä tai tummilla sikiöhousuilla. Näyttelyn parantamiseksi sinun tulee käyttää pumppuja tai korkokenkiä illuusioon loistoa varten!

Anna sen virtata
Käytä pitkää virtaavaa tunikan yläosaa silkissä, valkoisilla housuilla ja korkokengillä. Ensi vuoden kesäkuukausien täysin valkoinen saaga olisi muotilausunto, jonka voit tehdä!
[LUE LUE: Naisten muoti 30 -vuotiaana]

Uima -altaan puolella tai rantajuhlissa
Suunnittelevat uima -altaiden saavuttamista ensi vuoden alussa, etkä tiedä kuinka näyttää viileältä näyttämättä bikinit -vartaloa liikaa? Tässä on vastauksesi- silkki-tunikan yläosa, jossa on monimutkaisia koristeita kauluksessa, se on se!

Gypsy Boho Look
Melko seksikäs ja boheemi, kun käytät koristeltu paksu vyötärövyö Gypsy -sävyillä ja boheemisella silkki -tunikalla!

Katutyyli
Poistuminen markkinoille tai ehkä kiirehtiä ostoskeskukseen tapaamaan ystäviä, voit tarttua pari poikaystäväshortsia ja paritella sen tumman brodeerattuun tunikan yläosaan!

Bearpaw -saappaat
Nippy -tuulet West Ham United Paita illalla meren rannalla, Bearpaw -saappaiden käyttäminen batikilla värjätty tunika -toppi silkissä olisi muotilausunto Flauntille tähtien alla!

[SC: Mediad]
Kukka -tunikan yläosat kuumilla housuilla
Sadetanssijuhlia, joihin osallistuisit, kukka -tunika -topit armahtaisivat tilaisuuden paremmin, kun niitä käytetään kuumilla housuilla tai poikaystävän shortseilla.

Työhön
Viileä ja kylmä olisivat töissä, ja perjantai -pukeutumiseen pääsy tyylikkäästi olisi kovaa! Mutta minttu -tunikalla silkki- ja mustilla säärystimillä, voit pitää lämpimänä ja paahteisena.

Vauvan suihkussa
Suuret tunikan yläosat nahkahousujen yli ja ylisuuret lempeät kangaskerrokset polka -pisteissä, miksi ei? Se on vauvasuihkutapahtuma ja Bayern Munich Paita sinun on näytettävä namia muumiona!

Käytä sitä housuilla
Rakasta tapaa, jolla japanilaiset käyttävät silkki -tunikan yläosaa; Housu!
[Lue myös: Gypsy Fashion jokaisesta päivästä]

Toivomme, että nämä ideat eri tavoin käyttää tunikan paitoja ja yläosaa ovat Ranskan Jalkapallomaajoukkue Paita hyödyllisiä. On olemassa monia muita tapoja käyttää tunikkaa varmasti, ja haluaisimme tietää sinulta, kuinka muotoilet ne kaikki! Kirjoita!
Kuvan lähde: Pinterest.com

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *