Share

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä blogikirjoitus voi olla affiliate linkkejä. Katso henkilökohtainen tietosuojaohjelmamme.

Tulee aika jokaisen budjetin suunnitelma Fashionista elämässä, kun hän haluaa kasvaa ulos erittäin halpoja koruja. Tietysti nautin että Forever21 varastot hauskaa, edulliset korvakorut sekä rannekkeet … miten paljon nämä palaset ovat lyhytaikaisia. Jos ne eivät tarjoa minulle ihottumaa tai kytkeä ihoni ympäristöystävällisiä, he päätyvät sotkeutunut pohjassa minun muoti koruja jäljellä aikaa.

Eivät saa minua väärin. Rakastan yhä mukava ja myös trendikäs väri pop, kuten mitä voisi saada SUGARFIX mukaan BaubleBar. Mutta viime aikoina, olen laajeni pidä yllään raskas korvakorut sekä riipuksia. Ja myös, visuaalinen on pehmennyt rakastamasta suunnittelun lausuntoja arvostaa ylimääräistä kehittyneet suunnittelu kuiskaus.

Kun se liittyy jewelry– minulle, anyhow– paljon vähemmän on yleensä paljon enemmän. Siksi olen keskitason koruja kelkkaan.

Keskialueen muoti korut on teknisesti “tyyliin koruja” – että se ei ole tehty todellista, kiinteä harvinaisia ​​maametalleja. Ongelmana on, että on olemassa merkittävä joukko laadun kyseisellä muoti korut alueella. Toisessa päässä, sinulla on Clairen rannekkeen, joka on peitetty kiiltävällä, kullanvärinen maalilla. Suuremmasta loppuun, sinulla on ranneke, joka on galvanoitu 14k. Viimeinen on alue keskitason arvokas korut linja. Maksat vielä enemmän laadukkaita, ja se tulee ansaitsevat sen.

Täsmälleen Miten Shop Keskitason Precious korut

Kun etsitään keskialueen eriä, säilyttää nämä kolme tutkimusta ajatellen.

Kuinka sen hinta kontrastin kauniita koruja vaihtoehtoja?

Keskitasoa, kullattu pala pitäisi maksaa paljon vähemmän kuin vastaava tuote on valmistettu vahvasta, 14k kultaa. Valitettavasti tämä ei ole aina tapa muoti korut hintojen toimivat markkinoilla. Kehittäjä linja voi kuljettaa merkittävän hintalappuja vaikka kappaleet ovat kulta-plated– siinä tilanteessa, maksat kehittäjä sekä ei kultaa.

Parasta keskialueen palat tuntuu ja näyttää elegantti, mutta silti kuljettaa edullinen hinta. Minun mukavuusalueen keskitason arvokas koru on $ 50 t0 $ 125, riippuen kohteen ja juhlaan.

Miten se tehdään?

Sinun on otettava myyjän sana kuinka pala on tehty, mutta sinun pitäisi kysyä huolta. On arvokas koruja kastettu, täytetään tai kerroksellinen? Kuinka paljon aikaa voit odottaa päällysteen viimeinen? Onko minkäänlaista ainutlaatuisia hoitosuositukset?

Voiko muotoilu olla puettavat seuraavan kauden sekä kauden jälkeen?

Taipuvainen perinteinen asetteluja, jotka voi laittaa mitä nousussa. Maksat enemmän pala, joten sinun täytyy aikovat käyttää sitä yli pitkän matkan.

Keskitason Precious korut tuotemerkit nähdä

Grand Menetelmä muoti korut

Olen nauttinut suurenmoinen tilaisuus muoti korut mietitään mitä käyttöön (tehokas) Kickstarter hankkeen Cy Collection. Standout ominaisuus linja on herkkä, naisellinen muotoilu. Nämä ovat ajattomia kohteita, jotka varmasti vastaavat tahansa vaatteita, mistä rento muodollisia, ja myös kauden jälkeen kauden.

Mitä itse arvo on kevyt laadukas näistä kohteista. Koruja ovat niin kevyitä kuin voi olla sekä eivät ime minun lohkoa mitenkään. Sekä voin käyttää tätä riipus kuumin säätilan suin.

Rannekkeen kokoelmalla on hieman painavampi laadukkaita siihen, mikä on todennäköisesti paras. Olen paljon vähemmän herkkä koskevat painoa ranteisiini ja usein myös hankalia käsilläni. Minulle tahansa ranne kulumista, joka on yhtä hyvin hauras ajojen saamisriski rikki.

Grand Avenue kappaleet kerrostunut kaksi kerrosta 14-karaatin kultaa, pidemmän pitkäaikaista pinta. Kustannustekijöiden vaihtelevat noin $ 80 yksinkertaisesti yli $ 100: lla. Tutustu lisää osoitteessa GrandAvenueJewelry.com.

Ana Luisa Korut

Toinen linja näkymä on Ana Luisa korut. Löydät laadukkaita kappaletta hieman pop– roiskeilta väriä kiehtovia muotoja ja myös esiintymisiä.

Nämä korvakorut ole raskaita, mutta ne eivät ole kevyitä myöskään. I ‘d valtio En tarpeen vetää suunnitteluun näiden sininen kukka earrings– silti he varmasti näyttävät ihanaa. Voit käyttää niitä töihin tai siistiä epävirallinen vaatteita.

Vanne korvakorut ovat kiehtovia, koska vanne kasvot eteenpäin sen sijaan, että kohtisuorassa korvannipukka. Ne ovat hieman hankala saattaa koska asetus artikkelin, mutta ne tekevät isompi lausuman kuin yhteinen vanne.

Lopuksi kaksinkertainen wrap hihanauha on mukava rento kappale, joka tulee lisätä vastaava vahvan sinistä asu. Haluan todellakin tarttua tämän kohteen kesällä mainly– kun minun ranteiden bare– estämään tahansa kiinnitarttumisen.

Ana Luisa kappaleet hinnoitellaan $ 65 ja ylös. Useimmat kultarahaa kastetaan 14K, vaikka ne tarjoavat joitakin kiinteitä gVanhat ja myös aito hopea valinnat. Lue lisää Analeisa.com.

Grand-menetelmä Korut sekä Ana Luisa tarjosi nämä palat minulle ilmaiseksi, joten voin tarjota sinulle tarkan arvioinnin.

Jätä tämä alue Empytyget Budget Fashionista postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkastele postilaatikon tai roskapostin kansiota vahvistamaan jäsenyytesi.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *