sateisen perjantain, mukava mekko. Skannain tämän ikäisen takaisin Wwwredro-konserniin Yahoo, samoin kuin vain muistanut skannausta tänään. Rakastan tätä niin, vaikka olen vain tehnyt sen kerran. Kangas ei ollut oikeassa – ei tarpeeksi raskas irrottamaan oikeassa Slim-hame-näkymässä – joten en käytä sitä usein.

Siellä on jotain matala, neliön pääntie, joka kutsuu minulle. Ehkä olen kaulusnäyttely? kuka tietää? näyttää kuitenkin minulle neliön kaulan puku sekä olen sinun.

Olen aina halunnut tehdä tämän kahdessa värissä, keskikokoisen kehon sekä hameen paneelit (vain edessä) eri väri muusta puvusta (musta sekä valkoinen? Harmaa sekä punainen?) Kuitenkin jotain kertoo minulle, että näyttäisi erityisen hullu hopea-ikäinen supersankari puku. Ilmeisesti tässä mekossa supersiäni tekisi erityisen herkullisia canapés.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Jossa toimin minun AGEOCTOOKUNTA 14, 2009With 37 kommenttia
Kymmenen asiaa, jotka aion tehdä juuri heti kun pääsen siihen 11, 2008Kaikki 64 kommenttia
LinkTastic Friday: Hyödyllisyys Editionmay 30, 2008With 41 kommenttia

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *