.

Mekko: Byron Lars Anthropologien kautta | TAKKA: C/O Ann Taylor (myös kuten tämä) | Kaulakoru: C/O Julie Vos (on useissa erilaisissa kivivärivaihteluissa sekä koodilla “theclassy” saat 20% pois sivustolla!) | Kengät: Charles David (Crazy Sale juuri nyt F & F -tapahtuman aikana !!) | Aurinkolasit: Stella McCartney | Katso: Marc Jacobs (samanlainen täällä ja täällä) | Rannekoru: J. Team | Rings: Gorjana sekä Henri Bendel | Puola: Essie (tämä sävy näyttää melko metalliselta pullossa, mutta ei kuitenkaan todellakaan näytä metallilta)

JavaScript on tällä hetkellä poistettu käytöstä tässä selaimessa. Aktivoi se uudelleen tämän sisällön tarkastelemiseksi.

__________________________________________

Ymmärrän, mitä ihmettelet, samoin kuin vastaus on ei. Ei ole sattumaa, että ensimmäinen Clooney Post Nuptials -blogin julkaisu on kaikki musta. Uskoin, että jotain hautajaista oli tarkoituksenmukaista.

Muutama huomautus:

Tämä puku on täysin vuorattu beigenvärisellä kankaalla, joten sinun ei tarvitse huolehtia minkään tyyppisestä skandaalisesta läpinäkyvyydestä toimistossa. Jos työympäristösi on kuitenkin erityisen konservatiivinen, saatat vaatia käyttää bleiseriä tai neuletakin pukujen yli, koska hihat ovat vuorattavissa. Jos se on edelleen sinulle tai toimistollesi, mutta pidät ideasta, tarkista tämä mahtava hameversio sen sijaan.

Jos olet siro, tämä puku on myös saatavana pieninä. Pisteet sinulle.

Jos et ole muodoltaan sopivaan vaipan/lyijykynähameen siluettiin ja/tai haluat vain jotain, joka anteeksiantavampaa burriton anteeksiantavaa burritoa, täsmälleen sama suunnittelija tekee täällä erittäin samanlaisen puku A-linjan kanssa A-linjan kanssa sen sijaan midihame. Vaihtoehdot, vauva, vaihtoehdot.

FYI – Tällä viikolla sekä Bloomingdalen että Saksin viidennellä ystävillä sekä kotitalouksien myyntillä ovat päällä! Bloomingdalessa on 20%: n alennus periaatteessa kaikesta koodilla “ystäviä” ja Saksin viidennessä, on ylimääräistä 40%: n alennusta periaatteessa kaikesta, samoin koodin kanssa ‘ystävien’. (Uskon, että nämä kaverit saattavat saada hieman enemmän enemmän enemmän Innovatiivinen heidän promokoodeillaan…) Kuten aina, voit tarkistaa myyntivalintani selailla Pinterest -toivelistatauluani täällä. Satula ylös.

@Maryorton Instagramissa …

Foursixty

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *