Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Mineraali meikki on päätynyt olevan yksi kosmetiikkateollisuuden suurimmista kierroksista; Jauhemainen yhdiste on kevyt ja suunniteltu tuottamaan virheetön iho ilman cakey meikki ulkoasua. Meikki sopii myös ihmisille, joilla on herkkä tai akne-altis iho, koska se sisältää luonnollisia aurinkovoidetta sekä vitamiineja, jotka ravitsevat ihoa tukkeutumatta huokosia. Kuitenkin paljon mineraali meikki lajikkeita näytetään liitukylän tai tumman ruskeilla ihon sävyillä. Jos etsit valoa meikkiä, joka pysyy koko päivän kevään aikana sekä kesäisin suojelemalla ihoa auringosta, nämä mineraali meikkibrändit voivat olla parhaita.

Tämä julkaisu voi olla affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Paras mineraali meikki jokaiselle naiselle

Elegantti Minerals Foundation

Elegantti Minerals Kosmetiikka on muotoiltu korostamaan naisen alustoista sekä jopa ihon ihon ihon. Säätiöllä on SPF 15 ja tarjotaan useissa sävyissä, jotka sopivat mustiin naisiin, jotka ovat vaalea vaniljavarjo tai voimakas kaakaota. Säätiö on noin 25 dollaria, mutta voit myös ostaa näytteitä liiketoiminnasta vain 1,50 dollaria. Sivustossa on säätiön värikartta sekä vinkkejä tarkalleen miten kertoa, onko sinulla lämpimiä tai mahtavia undertones. Tutustu säätiöön, ripsiväri, pronser, huulipuna tai eyeliner lyijykynät liiketoiminnan tarjoukset myös tyylikkäissä mineraaleissa.

Christopher Drummond Mineral Meikki

Christopher Drummond Mineral Makeup on täysin ilmainen myrkky, ja ei koostu haitallisista ainesosista, kuten titaanidioksidista, joiden on tiedossa vaarantaa immuunijärjestelmää sekä aiheuttaa allergisia reaktioita. Meikki jatkuu tasaisesti, samoin kuin on orgaaninen ja vegaani. Tämä mineraalimaku on myös ilmainen bismuth oxykloridia, komponenttia monissa mineraalimakemuksissa, jotka voivat tehdä ihon näyttäviksi. Meikki pysyy koko päivän, samoin kuin runsaasti väritarjouksia, joten säätiö sopii erittäin kevyt, erittäin tumma, keltainen, undertonoitu ja sininen undertonoitu iho.

b.l.a.c. Mineral Foundation

Tämä meikki on täysin ilmainen parabeenejä sekä mineraaleja sekä synteettisiä hajusteita tai öljy. Säätiö on myös vismuth oxykloridi-free-tämä on tärkeää, kun otetaan huomioon, että komponentti voi pahentaa aknea tai rosaceaa. Shade-muunnelmat lajikkeelta Tan hunajaa NutMeg, samoin kuin liiketoiminta myydä kehon hohtaja, asettamaan jauhetta, punastusta sekä luomiväristä. Verkkosivusto toteaa, että meikki voi kestää jopa kuusi kuukautta, samoin kuin useat meikki harjat myydään parhaiten sovellukselle. Makeup-näytteet tarjotaan $ 3, samoin kuin säätiö on noin 25 dollaria. b.l.a.c. Minerals jopa tarjoaa meikki vinkkejä verkossa, joten jos se on ensimmäinen kerta yrittää mineraali meikkiä, ymmärrät tarkalleen tarkalleen, miten sitä sovelletaan. Voit myös viitata kuvia verkossa malleja erilaisissa ihon sävyissä saada käsite, miten säätiö näyttää iholle.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *