Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Voit saavuttaa tähti korkealaatuisen tyylin rikkomatta pankkia. Olennainen kuin tähti ei löydy paljon suunnittelijan tarroja, mutta tarkalleen, miten käytät kohdetta. Täällä on neljä vinkkejä, jotka kuuluvat (tai pikemminkin niiden stylistit) hyödyntävät tuottamaan tähtiään.

Tämä julkaisee affiliate-yhteydet. Katso tietosuojakäytäntömme.

Kuinka pukeutua kuin julkkis

Tarvikkeet Hiltteen olennaisena pukeutumisen kannalta, kuten tähti on mennä askeleen pidemmälle kuin tavallisesti mennä lisävarusteosastoon. Esimerkiksi, jos käytät yleensä yhtä tapin tai rintakorua, käytä kaksi tai kolme. Jos käytät vain kahden tuuman korkokengät, yksi päivä potkaisee sitä pari kolmen tuumaa. Esimerkiksi yksi syksyn / talven 2005 kuumimmista trendistä on helmillä kaulakoru. Tyypilliset stylistit kuluvat vain yhden kaulakorun. Tähti lisää ainakin yhtä paljon kaulakoru – mahdollisesti kontrastiväristä. Tutustu “Celebritymaisiin” lisävarusteita budjettisuunnitelman hintoihin, kuten tavoite, Macy’s, New York & Company sekä Claire’s alle kaksikymmentä taalaa. Fantastinen aurinkolasien pari on yksi tärkeä lisäosesi.

Get Seasons pitäisi olla bagtop ulkona kuumin laukkuun. Lisävarusteet, kuten Hype sekä Besso tekevät “innoittamana” versioita näkyvistä laukkujen tyylistä, käyttämällä korkealaatuista nahkaa, selvästi alle 200 dollaria. Nämä pussit ovat korkealaatuisia kopioita kuuman suunnittelijan tunnuksen tyyliin, mutta ei myöskään vakuutus vaatia suunnittelija tai suunnittelijan yritys. Katsokaa lehtiä, kuten meitä viikoittain, Marie Claire, Bazaar, sekä elämä ja tyyli säännöllinen kauhalla kuumalla uudella tähtipussilla.

Sekoita sekä matchlease kestää halu käyttää yhtä suunnittelija päätä varpaisiin. Julkkikset sekoitetaan sekä vastaavat suunnittelijoita. Etkö ole nähnyt Jessica Simpson Wal-Mart-Esque-hikeellä, jolla on upea Marc Jacobs käsilaukku sekä yllään upeat kengät? Ole kuin Jessica sekä heittää jotkut siru & pippurit farkut boot leikattu farkut La redoue top, sekä tukahduttaa tyylikkäästi fancy Manolos. Etsi kalliita kappaleita, kuten Manolo Blahniks, eBay. Online “Flea Market” on fantastinen paikka pisteet korkean muotituoteryhmän alle vähittäishinnan. (Ole varovainen knocket, vaikkakin.)

Tee se fitin tämä “pois telineestä, selkäni” ostaa kulttuuria, räätälöityjä vaatteita on kadonnut. Tähdet kuten Oprah näyttää niin upealta, koska heidän vaatteensa on räätälöity. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla miljardööri, jotta vaatteet on räätälöity: vain päätä alueellisiin kuivapesuihin. Useimmilla puhdistusaineilla on räätälöity henkilökunnalle. Sekä myymälät kuten banaanivalta sekä Saks Fifth Avenue tarjoavat täysin vapaata räätälöintiä täyden hinnoiteltuihin tuotteisiin.

Jätä tämä kenttä Tyhjennä Budget Plan Fashionista postilaatikkoosi!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi, jos haluat vahvistaa tilauksesi.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *