Suuri päivä lähestyy nopeasti. Kutsut ovat postissa, ja sinulla on bridesmaids ja groomsmen vahvisti. Mutta siellä on joku, jonka saatat unohtaa. Sinun turkis vauva! Sisältää nelijalkaiset BFF: n häät ovat tulossa normaaliksi, ja olemme täällä! Mutta miten voit sisällyttää ne erityiseen päivään? Seuraavassa on joitain ideoita, jotka auttavat sinua selvittämään, miten sisällyttää turkiselämän perheenjäsenesi.

Pue turkisvauva

Kuka ei rakasta koiraa pukeutunut? Jos pentu on poika, käytä heitä vähän tuxedo! Jotkut parit menevät kaikki ulos täydellä tuxedolla, joka voisi olla epämukava pikku kaveri, tai voit mennä vain bandana-asetukseen tai vain keula. Jos sinulla on pieni tyttö, pukeudu hänet hieman pukeutumaan tai tutu! Lisätty kosketus, on väri vastaa morsiusneidien mekkoja, joten hän voi olla osa morsiamen heimosi!

Etkö ole varma, onko vauva nauttii pukeutumisesta? Valitse sitten kukka seppele tai kaulus. Tai voit kääriä hihnansa kukkia ja vehreyttä, kun he kävelevät alas käytävällä. Joko niin, ne ovat ihastuttavia!

Ole osa hääjuhlia

Toki, sinulla on kunniamies ja paras mies, mutta mitä koira kunnian ja ihmisen paras ystävä? He ansaitsevat olla seisomaan (tai istumaan) vieressäsi myös muutoksessa! Jos olet huolissasi ihmisten kunniaksi tai paras mies saattavat saada hieman kateellinen jakaa valokeilan, miettiä, että vauva on rengaskantaja tai kukka tyttö. Kuvittele pikku cutie Sashaying alas käytävällä, jossa on samettipussi hänen kauluksensa esitelläksesi renkaat tai ottaa kukka kruunu päähänsä ja taaksepäin käytävään.

Kun se tulee aika kuviin, älä sulje pois pörröistäsi! Erityisen ja mieleenpainuvan hetken, ota muutamia perhekuvia, joissa on vain sinä, sulhanen ja turkis vauva. Sitten, kun on aika morsiamen osapuolten kuvia, varmista, että napsauta muutamia laukauksia heidän kanssaan. Jos he ovat hyvä poika tai tyttö, heitä istuvat sinut vieressäsi. Jos furballasi on pieni ja sitä on pidettävä, kehittää niitä sen sijaan, että pidät kimppuasi.

Décor, ruoka ja juoma

Jos et ole myynyt koirallesi häät, on olemassa muita tapoja edelleen sisällyttää ne suurta päivääsi! Kutsuasi, lautasliinat tai jopa pöytäkortit harkitsevat mukaan lukien rakkaan vauvan kuva. Jos olet fani puns, ajattele käyttämällä lausetta “, hae nimesi,” escort-korttipöydälle ja sinulla on pieniä koiran hahmoja, jotka muistuttavat pooch. Toinen hauska idea on saada allekirjoitus cocktaile, joka on nimetty niiden jälkeen. Näytä merkki juomavaihtoehdolla ja lisää kuva tai piirustus cutie-pie.

Ja älkäämme unohda ruokaa! Yksinkertainen lähestymistapa on lisätä viimeistely kosketus kakkuun ottamalla turkis-vauvan kakkupäällikkö. Voit joko saada heidät itse tai tehdä siitä perheen tapaus sisällyttämällä ne morsiamen ja sulhanen topperin kanssa. Lisätty viihdyttävä kosketus, sinulla voi olla pieni merkki, joka kertoo, että “Teen myös!” Yksi suosikki tapojamme, jotka olemme nähneet kakkuun sisältyvän koiran, on saada heidät pissata pois jään alla tai tassut taputtaa kiipeää tasoita. Ihana!

Turkisi vauva on perheenjäsen, eikä sitä pitäisi jättää pois elämäsi tärkeimmästä päivästä! Olipa sinulla todellinen häät ja morsiamen osapuoli tai siellä hengessä, se varmasti on nautittava, unohtumaton aika ja Instagram-arvoinen! Haluat varmistaa, että sulhasesi näyttää myös parhaansa! Tutustu valintasi puvut ja tuxedos verkossa tai vieraile yksi 5000 vähittäiskauppiaista valtakunnallisesti auttaa sinua suunnittelemaan paras päiväsi koskaan!

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *