Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Me syytämme prinsessa Kate tuomaan kuumia rullia takaisin tyyliin. Ne ovat loistavia upeiden kiharien luomiseen ilman kalliita permöitä tai käyttää aikaa vievää curling silitysraudat. Itse asiassa voit vain laittaa ne hiuksiin, mene aamulla rutiini ja viedä ne juuri ennen kuin pääset toimistoon.

Tietenkin on olemassa erilaista kuumaa rullaa, joista valita, joten alapuolella olemme listattu suosikkeihimme alle 50,00 dollaria.

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Paras kuuma rullasarjat alle 55 dollaria

Babylisspro Nano Titanium Roller HairSetter, 55 dollaria, Amazon

Tämä korkealaatuinen sarja on kallein luettelossamme. Titaanirullalla on sametti viimeistely, joka auttaa rullien tarttua hiuksiin helpompaa. Tarkastukset tästä tuotteesta rave noin siitä, että tämä sarja tulee sekä leikkeet että nastat, mikä tekee kauheasta hiuksille. Käytä tätä asetusta, jos etsit erityisesti suuria aaltoja.

Caruso SalonPro Molecular Steam HairSetter, $ 36.99, Amazon

Tämä karuso-sarja tulee kahteen lajikkeeseen: 14 rullaa tai 30 rullaa. Se on loistava, koska ne ovat höyryteloita, jotka auttavat suojaamaan hiuksiasi, ja ne tulevat erilaisiin koon mukaan, jotta voit luoda kaiken tiukista ringletista isoihin, seksikäs aaltoihin. Pehmeät rullat eivät vahingoita hiuksiasi ja lämmittää nopeasti yhden kerrallaan, jotta jokainen on kuuma ja valmis, kun tarvitset sitä. Se on loistava osto $ 35.44.

Conair HS18WPK Hot Sticks HairSetter, $ 34.99, Amazon

Conair tekee niin lukuisia kuumaa rullaa, että se voi olla sekava päättää, mistä yksi mennä. Tämä sarja on korkeita luokituksia ja maksaa vain 32,99 dollaria. Tikot ovat hieman epätavallisia, mutta käyttäjät ovat helppokäyttöisiä, ja ne lämmittävät nopeasti. Toisin kuin useat rullat, tikkuja ei tarvitse nastat suojaamaan niitä päähän. Tikkujen päät pysyvät hämmästyttäviksi, joten et polta sormiasi, ja ne tulevat kahteen eri kokoon muuttaaksesi Curl-tyylin.

Remington H1016 Compact Ceramic Worldwide Voltage Setter, 14,96 dollaria, Amazon

Jos etsit asetusta, joka matkustaa ystävällisesti, tämä voi olla loistava vaihtoehto sinulle. Tämä Remington Set sisältää kymmenen kahden eri kokoa. Rullat ovat pehmeitä, mikä tarkoittaa, että ne ovat vähemmän todennäköisesti vahingoittavat hiuksia, ja ne pysyvät hämmästyttäessä päissä. Leikkeet sisältyvät auttamaan pitämään rullia hiuksissasi. Tämä sarja on paras pitkä ja paksu ja hiukset ja maksaa vain 14,78 dollaria.

Seuraava: Opi käyttämään kuumia rullia

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *