Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Mitä tulee mieleen, kun joku sanoo “Granny Panty”? Useimmat meistä ajattelevat laukkua, unexy alusvaattoa, joka nousee vyötärömme, kuten Steve Urkel. Synonyymit ovat: äiti farkut, nörtti housut ja vain tavallinen epämiellyttävä.

Tämä viesti voi sisältää affiliate-linkkejä. Katso tietosuojakäytäntömme.

Mutta olen täällä puolustamaan Granny Panty, koska hänen lukuisat edut ovat unohdettuja ja aliarvioituja. Minun on myönnettävä, ennen kuin aloitin heitä, skannaan jokaisen tavaratalon alusvaatteet ja kysyin itseltäni “, kuka käyttää tällaista rajoittavaa asiaa?” Sitten eräänä päivänä löysin itseni valmistautumaan viralliseen tapahtumaan. Oma otsani ehdotti, että käytän korkealaatuista pikkuhousua tasoittamaan käyrät ja piilottaa vatsani. Olin hieman epäröivä ensin, mutta kun laitoin ensimmäisen parin grannies, en ole koskaan katsonut takaisin.

Nyt Granny-pikkuhousut löytyvät jokaisen muotoilusta, hameet ja housut. Tässä on pari muuta syytä, miksi #teamgrannanty on paikka olla:

Tunnustan, käytän Granny-pikkuhousut

1. Granny pikkuhousut sileä ja piilotettu alusvaatteet ja pullistumat? Monet parit mummon pikkuhousut ovat saumattomia nykyään, joten voit olla kaikenlaista tukea ilman alusvaatteet, jotka näyttävät vaatteesi läpi. Jos olet huolissasi ylikuumenemisesta tai epämukavuudesta, ei koskaan pelkää puuvillan sijaan, siellä on runsaasti enemmän hengittävää materiaalia, joka salaa koko pohjan ja midsection samanaikaisesti. Kun minulla on minun, olen, ohra tuntee jopa heidät.

2. He tukevat selkäsi – uskovat sitä tai ei, yllään korkean vyöhykkeen alusvaatteet ovat loistavia selkäsi. Kun aloin pukeutua mummon pikkuhousut balettiluokkaan Leotardin alla, huomasin 100% parannuksen. Takaisin ei enää tuntenut kireät, ja ABS tukivat parempaa tasapainoa. Älä usko minua? Kokeile lomakkeen sovitusparia ja tee joogaa, löydät ansioita tässä keksinnössä.

3. He luovat tunnin lasin hahmo- Jotkut meistä kaipaavat kaareva hahmo, kun taas loput meistä yrittävät minimoida, mitä äitemme antoi meille. Kummassakin tapauksessa Granny pikkuhousut luovat sileän tiimalasin illuusion. Riippumatta kooltaan tai tyylisi tavoitteesi, siellä on mummo pikkuhousut kaikille.

4. Ne eivät ole yhtä vanhuksia kuin luulet – siellä on enemmän ihmisiä, jotka käyttävät mummon pikkuhousut sitten luulet. Sarah Blakley, pohjimmiltaan keksittiin uudelleen Granny Panty ja käänsi sen tyylikäs ja tyylikäs alusvaatteet nuoremmille naisille. Plus, monet suosikki julkkiksemme, mukaan lukien Jennifer Garner, Tyra Banks, ja Kim Kardashian ovat hulluja kehon muotoista. Jos heidän upeat kehykset tarvitsevat apua, ajattele, mikä hyvä vanha pari korkealuokkaiset pikkuhousut voivat tehdä hahmosi! Uskokaa minua, kun sanon, että Granny tietää parhaiten!

Aiotteko harkita Granny-pikkuhousut päivittäisiin intimaatteihin? Kerro meille kommenteissa!

Jätä tämä kenttä tyhjä budjetti muoti postilaatikkoon!
Sähköposti *

Tarkista Saapuneet-kansiosi tai roskapostikansiosi vahvistaaksesi tilauksesi.

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *