Miksi henkilökohtainen etikettivaatteesi linja lopettaa toiminnan (ja tarkalleen kuinka sen tallentaminen)
24.09.2019, julkaissut Alanic Global
Nuorten keskuudessa kaupungissa nyt raivoa oleva vaatekaupalla on erilainen tarina. Luoja teki paljon muutakin kuin vain tekniikkaa, joka on yksi parhaimmista henkilökohtaisista etikettivaatteiden valmistajista, räätälöi irtotavarana ja tarjottiin rajattomasti.

Vaatteiden linjan aloittaminen ja skaalaaminen on paljon muutakin kuin vain mitä sen arvon käsittely viittaa. Se vaatii peruspalvelun vaistoa, harkittuja menetelmiä sekä järjetöntä määrää johdonmukaista työtä. Silloinkin, kun markkinat ovat niin tyydyttyneitä, menestystä ei taata.

Tätä ei ole tarkoitettu estämään sinua polulta. Voit varmasti esitellä vaatteiden linjan ja tuotemerkki saattaa olla alan “seuraava valtava asia”. Tätä varten on kuitenkin välttämätöntä, että sivuutat perusvirheet, joita niin monet muut tekevät.

Tässä on 2 syytä, miksi henkilökohtaiset etikettivaatteet lopettavat toiminnan – samoin kuin kuinka voit tallentaa sen:
Myyt lajikkeita, joilla ei ole markkinoiden kysyntää
Kyllä, ihmiset yrittävät löytää erityisiä lajikkeita. He haluavat kokeilla uusia vaatteita. Olemme tänään paljon vapautuneempia kuin koskaan. Joten palvelun omistajille on paljon mahdollisuuksia.

Ovatko nämä mahdollisuudet todella ihanteellisia? Se on huolenaihe, josta on ajateltava vakavasti. Mahdollisuus ei ehkä kartoittaa tavoitteesi ja tavoitteesi. Se ei välttämättä tyydy alueellisten markkinoidesi malleja. Sinulla ei ehkä ole tiloja ja puitteita hyödyntääksesi tätä mahdollisuutta.

Lyhyesti sanottuna, sinun on tarjottava lajikkeita vaatteita, jotka sopivat ihanteellisesti markkinoillesi ja kohderyhmällesi. Lisäksi sinun on mentävä vaatteiden kapealle, jolla on upeat mahdollisuudet ja josta olet kiinnostunut.

Täällä oleva vaihtoehto on yksinkertainen: Tutkimus perusteellisesti, löydä syntyviä mahdollisuuksia, tutki niitä ja katso, muotoilevatko ne palvelun vaistoja. Näetkö tämän tyyppiset huippulaatuiset vaatteet markkinoillasi? Saako kohdeyleisösi heidät? Voiko tuotemerkkisi tehdä sen läpi tällaisten lajikkeiden takana?

Älä huuta tai puhu takaisin. Kuuntele markkinoita kiihkeästi ja tee palvelupäätöksistäsi vastaavasti. Lisäksi työskentele suurten räätälöityjen vaatteiden valmistajien kanssa, kuuntele heidän neuvojaan, keksiä suuria lajikkeita ja kyllä, keskity yhtä paljon laatuun.

Et sijoita valtavasti digitaaliseen markkinointiin
Kukaan ei ymmärrä, että olet olemassa, ennen kuin kerrot heille. Sekä ruuhkaisten markkinoiden lisäksi, jotka meillä on tänään, sinun on kerrottava heille äänekkäästi. Täältä digitaalimainonnasta tulee melkein tärkeä – vaikka et välttämättä myy verkossa.

Ainakin alustavassa vaiheessa sinun on sijoitettava pakkomielteisesti aikaa, energiaa ja rahaa uusien vaatteiden tuotemerkin mainostamiseen.

Jopa täällä, vaihtoehto on melko yksinkertainen. Joko palkkaa mainosyritys tai kehitä oma sisäinen markkinoijaryhmäsi. Hyvää verkkosivustoa. Paranna sitä sopivilla ja korkean palkkaluokan avainsanoilla.

Rakenna tuotemerkkisi olemassaolosi suurissa sosiaalisen verkoston alustoissa – sekä Facebookista ja Snapchatista LinkedIniin ja Pinterestiin. Julkaise rutiininomaisesti kiinnostavaa sisältöä. Käsittele aktiivisesti yhteisöäsi; Vastaa ihmisten sähköposteihin ja kommentteihin. Sijoita myös maksettuihin mainoksiin; Suorita kohdennettuja kampanjoita tavoittaaksesi asianmukaisen yleisön kontekstuaalisen sisällön kanssa.

Työnnä tuotemerkkisi. Anna ihmisten ymmärtää siitä. Anna heidän ymmärtää, minkä tyyppisiä käyttötarkoituksia tarjoat.
Johtopäätös
Nämä kaksi ovat valtavia syitä, miksi henkilökohtainen etikettivaatteesi linja lopulta epäonnistuu. Sivuuttaa heidät. Noudata ratkaisuja.

Vaatemerkin käynnistäminen ja skaalaaminen on erittäin palkitsevaa tänään. Se on kuitenkin myös haastava. Älä toimi impulsiivisesti, kun näet muiden tekevän miljoonaa tällä tiellä. Sen sijaan ole laskenta ja strateginen. on sopiva suunnitelma. Ymmärrä markkinat oikein. Työskentele yhden tärkeimpien henkilökohtaisten etikettivaatteiden valmistajien kanssa. sekä mainostaa tuotemerkkiäsi intensiivisesti.

Tunnisteet:
Mukautetut vaatteet valmistajat
Mukautetut vaatteiden valmistajat USA
yksityinen etikettivaatteet
Yksityiset etikettivaatteet valmistajat
Yksityiset etikettivaatteiden valmistajat USA

0 0 Ääniä
Artikkeli -luokitus

Kirjaudu sisään

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

Merkitä

Nimi*

Sähköposti*

Nettisivun URL

0 kommenttia

Palautteet
Katso kaikki kommentit

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *