Little, Brown lähetti minulle kopion ommella U: Talo venyttää arviointiin (ja kaksi muuta tarjota pois!) Ja minulla oli vain mahdollisuus istua alas Katso.

Vaikka uskon, että tämä kirja ei ole erityisen suunnattu henkilökohtaiseen esteettiseen (asuin 1980-luvulla ensimmäistä kertaa, kiitos) Vinkkejä ompelu neuloja näyttävät uskomattoman hyödylliseltä. On aito sissi, tee-tee sävy; Vaikka Serger on ehdotettu, voit hyödyntää tämän kirjan neulottua projekteja rutiininomaisella ompelukoneella. Sekä kirja sisältää kuvioita!

Olen vakavasti kiusaus aloittaa oman teepaidat (tai ainakin lyhentää niitä, joita ostan verkossa) nyt, kun olen tarkistanut tämän kirjan. Sitten he olisivat kestäneet kaikki oikeat pituiset!

Giveawaysille: Tarjoan kaksi kopiota kahdelle henkilölle, jotka on valittu satunnaisesti niiltä, ​​jotka ovat tehneet viimeaikaisia ​​muutoksia Vintage Pattern Wikissa perjantai-iltana, CDT, 20. kesäkuuta. (Sinun ei tarvitse liittyä / Kirjaudu sisään Lisää Wikiin yleensä, mutta jos haluat voittaa kirjan, sinun on varmistettava, että voin löytää sinut!) Etkö ole varma, miten osallistua? Täällä on alkuperäiset ohjeet.

Myös Jenny lisäsi Fauxlero-luokan! Mene eteenpäin sekä lataa sekä tag, kiitos.

Jos et saa neuloa, saatat olla ajatellut ensimmäistä SEW U -kirjaa, jota tarkastelin täällä.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Puopu Päivän opas SEW: OSA OSA ONEFEFEW 5, 2008
Vastaus sekä periaatteet 15, 2008 Lähetä 214 kommenttia
Joten mitä? 10. joulukuuta 2008with 143 kommenttia

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *