Armonica tote

Armonica Tote on kaikki toiminnot, jotka olemme odottaneet Senreveistä. Se pitää kannettavan tietokoneen kätevästi ja turvallisesti, ja siinä on runsaasti sisustaskuja ja toimivuutta varmistaaksesi, että pussin sisäpuoli ei muistuta äskettäin ravistellen lumia. Tämä laukku on paljon. Joten sinun ei tarvitse koskaan jännittää monipussipäivää (koska ne ovat pahimmat). Arvostan myös, että monien sisäpuolisten taskuasetusten lisäksi sillä on erittäin laaja keskeinen osasto, joten jos etsit ostoskassia, joka voi talostaa ylimääräisen kengän, lounaslaatikko tai äidin tarvikkeita, tämä on sinun laukku.

Pussi itse on valmistettu kauneimmista ja joustavista vegaanista nahasta. Ja se on ollut croc-kohokuvioitu aidosti kohonnut ilme. Sen kiillotettu tyyli tekee siitä optimaalisen kiireisille työpäiville, kokouksille ja olennaisille haastatteluille … tai vain kirjaimellisesti milloin haluat kommunikoida maailmalle, että olet fashuneble ja sinulla on paska yhdessä? Se tulee neljään sävyön: yö, pähkinä, fern ja herukka, kaikki neutraalit tai neutraalit vierekkäiset sävyt, jotka toimivat nykyisten työvaatteiden ja päällysvaatteiden kanssa kauniisti.

Sitä voidaan myös käyttää otettavana toteaa tai risteyksestä niille hetkille, kun tarvitaan täysin vapaat kädet.

Senreviarmonica tote

Sentalersuri Alpaca Collar Wrap Coat

Blondokin vedenpitävä bootie

On jotain todella jännittävää jopa ajatuksesta saada takaisin vilkasta työpäiviä uudelleen. Ja tiedän, että tämä laukku on ollut huomattava työpäivä-tyylinen inspiraatio minulle henkilökohtaisesti. Emme ole maksaneet liikaa huomiota lisävarusteisiin, joissa on ammattimainen kiillotus pandemian aikana. Mutta Senreve Armonica tote on upea tapa sukeltaa takaisin.

BaubleBartWirler Hoop korvakorut

BRINKER & ELIZASPIRAL STAIRCACE Kaulakoru

Sentalerboucle lovi kaulus kääri

Kiitos SENREVEn kumppanuuden tähän viestiin!

Categories:

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *