Jaa

Tweet

Tappi

Reddit

Tasku

Tämä blogikirja voi sisältää verkkoyhteyksiä. Katso henkilökohtainen tietosuojakäytäntö.

Joten, Fanny Pack. Kerran Fanny Pack merkitsi liikaa toimintoja eikä myöskään erinomaisella tavalla. Kuitenkin sanoa hyvästit. Voit kiittää kehittäjien tuotemerkkejä, kuten Louis Vuitton, Gucci sekä Michael Kors, jotka tuodaan Fanny Pack takaisin tyylikkään tapaan, että kukaan ei tule tulemaan.

Ja miksi ei pidä Fanny Pack? Jopa korkean muotin vaihtelut (joskus kutsutaan vyötärölaukut, juhlapussit tai vyöpussit) ovat edelleen oh-niin käteviä. Fanny pakkaukset ovat erinomaiset käsilaukut keväällä ja kesällä, kun ne maksimoivat kätesi nautinnolliseen auringonvalossa. He ovat kevyitä, mukavia ja turvallisia. Toisin kuin laukku tai kirjapussi, fanny pakkaus käärii vyötärön ympärille ottamaan paineen pois olkapäillesi sekä takaisin. Se tarkoittaa, että saat pitää kädet ilmaiseksi sekä pitää posisi.

Fanny Pack -vaihtoehdot saavat kasvua – haaste sijaitsee, jossa on kohtuuhintainen hintalappu. Olen ratkaissut, että henkilö tänään teitä tässä listalla kauneimmista fanny-kuormituksista alle 50 dollaria.

Kaikimmat fanny kuormat alle 50 dollaria.

Painettu huippuosaaminen.

Snakeskin Print Chain Band vyöpussi, 49,90 dollaria, Express.

Tässä ajanjaksona, jossa eläinten tulostaa konkreettisesti konkreettisessa viidakossa, olisimme varmasti remiss, jos emme sisälly yhtä painettua valintaa. Kärsipussi, jossa ketjun bändi mahdollistaa eläinten lausunnon uudistamatta kaapistasi vastaamaan.

Käytä tätä vahvaa pussia hihnana tai olkapään yli – riippumatta, se tuo mukavuutta ja myös tyyliä vaatekaappi.

Valkoinen ja Wearble.

Sam Edelman Baker Convertible Olkahihna laukku, 39,99 dollaria, Saks pois viides.

Valkoinen pussi toimii ympäri vuoden ja voi myös sekoittua rentoon ja pukeutumiseen. Tämä kappale sisältää ompelun kiinnostavaan nopeuteen ja rakenteen sekä aseenjalan harmaa laitteiden kanssa. 6 3/4 x 4 1/2 tuumaa, se on oikea ulottuvuus perusasiat – puhelin, huulen väri, kukkaro ja kampa.

Ylellinen vaaleanpunainen.

Kendall + Kylie Faux Fur vyöpussi, 24,99 dollaria, Saks pois viides.

Jos olet edelleen toivomassa teitä Teddy Coat Patternissa, tulevaisuudessa voi olla muhkea cram. Tämä on iso – 14 tuumaa suuri – ja on rento Luxe pyrkii siihen. Käytä sitä ostoksilla, kun näytät diva. Tai aseta se joggers ja iso, mustat sunnies matkapäivillä. Joku voi myös pyytää autografia.

Slim Design.

Viisikymmentä prosenttia kuun huoneisto vyöpussi, 39,90 dollaria, ilmaista.

Kaikkien suorituskyvynsä vuoksi myös söpöjä fanny-pakkauksissa on suuri haitta – he eivät ole erinomaisia ​​niille, jotka eivät pidä massan lisäämistä vyötärölle. Jos olet tässä leirissä, tason muotoilu voi olla sopiva kompromissi. StreamLined ja huomaamaton, taso Fanny Pack on vain riittävän suuri käteisellä, latauskortilla sekä mahdollisesti puhelimesi, jos jätät kotelon talossa.

Cheetah cheetah.

Cheetah vyöpussi, 40 dollaria, Topshop.

Tämä krokotiili kohokuvioitu laukku, jossa kulta cheetah-symboli on varmasti keskustelu käynnistynyt missä tahansa. 7 tuumaa laaja, se on hyvä, pieni ulottuvuus, joka ei vähennä asuasi. Käytä sitä farkuilla tai housuilla sekä kiinteänvärisen yläosan kanssa. Tämän jälkeen odota kohteliaisuuksia rullata.

Dazzler.

Dazzler vyöpussi, 40 dollaria, Topshop.

Topshopin dazzler-vyöpussi on kehittynyt vibe, järjestäytyneen asettelun ansiosta sekä vahva ompelu. Sinun ei tarvitse mennä kautta vyölenkkien tähän. Yritä sitä vyönä vaihtoehtona yli irtotakki tai toppi.

Mitä mieltä olet meidän tarkistuslistan kiva fanny kuormien pienellä budjetilla? Olkaamme ymmärtää selvitysosassa!

Jätä tämä kenttä emptyGet rahoitusnäkymät Fashionista sähköpostiisi!
Sähköposti *.

Tutkia postilaatikossa tai roskapostikansioosi Vahvista jäsenyyden.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *