Uusi opas muodollisessa pukeutumisessa

Muodollinen pukeutuminen on kehittynyt vuosien varrella, ja miesten räätälöinnissä joskus saat liian hauskaa, onko taskukori näyttää hyvältä puku tai ei. Lopeta monimutkaista asioita ja yksinkertaisesti anna puku viehättävä persoonallisuus puhua sen loistosta. Jos olet esimerkiksi häät vieras, näytä hienovaraisena vielä tyylikäs Oxford-paita ja neulottu solmio ilman taskuaukua. Luota meihin, näytät aivan kuten DAPPER tässä puvussa.

Mukavuus ennen kaikkea

Mukavuus vallitsee tiettyjen pukujen raskaasta kasvusta. Jos olet innokas puku keräilijä tai vain aloittaa ensimmäinen puku, pyydä räätälöitysi mahdollisimman vähän rakennetta. Strukturmat puvut ovat helpompi käyttää, mukavampaa ja monipuolisempaa pukeutua ylös tai alas, kun tarve syntyy. Käytä standardi-paitaasi puku ja sitoa toimistoon, sitten menettää sitten solmio tai vaihda T-paidan yöksi.

Jos haluat blazer ja ei täynnä pukua, valitse kuvioitu blazer, kuten tweed tai herringbone lisättyyn tyyliin täydentämään pukuhousuja. Kun kyseessä on päällysvaatteet, todellinen mukavuus on saada seuraava koko varmistaaksesi, että alla olevat vaatteet voivat silti sopii hyvin.

Ihanteellinen klassinen sovitus

Lasten ja liian tiukat sopivat päivät ovat matkalla ulos muotiin. Tiiviiset vaatteet ovat yksinkertaisesti houkuttelevia, jos pyritään näyttämään älykkäästä. Puku pitäisi näyttää imarteleva ja kukaan ei halua tuntea supistuvan tiukassa puvussa. Klassinen sovituspuku on ihanteellinen tyyli perinteiseen siluetti. Klassinen sovitus leikataan löysää koko ajan ajaton tyyli. Takissa on pidempi helma, jossa on hieman dipped vyötärö, kun taas housuilla on laajempi leikkaus tasapainotettuun siluetti ja yleinen tyylikäs ulkonäkö.

Hemmottele maanläheisiä sävyjä

Vaikka ei-epäonnistuneet värit laivasto ja harmaa pidetään aina värinä olennaiset muodollisessa pukeutumisessa, luontoon innoittaman maanläheiset sävyt ovat tulossa jotain trendi. Toisin kuin tavalliset neutraalit olet tottunut, kuten valkoinen, beige ja kivi. Maanlaskennat, kuten Chive, Cinnamon Stick tai Sunlight Pantone 2020 -väristä, ovat rohkeita, mutta rauhoittava niiden neutraalipohjansa vuoksi. Maanlaskelmat tekevät tyylikkäältä lausunnon itsestään, mutta se voidaan myös yhdistää yhteen luomaan houkuttelevan sinfonian väri.

Categories: Clothing

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *